USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ікебана Романюка сподобалася вандалам

20 Грудня 2010 10:22
Від пам’ятного знаку Святого Миколая, що біля міської ради, вкрадено святкову ікебану.

Її поклали 19 грудня, на День Святого Миколая – покровителя міста Луцька, - повідомили у департаменті інформаційної політики Луцькій міській раді.

Покладання святкової ікебани до знаку Святого Миколая стало доброю щорічною традицією в Луцьку, - йдеться у повідомленні мерії.

«На жаль, деякі мешканці нашого міста несвідомі того, що ми повинні поважати свої святині і гідно пошановувати наші символи. Міська влада сподівається, що ікебану все ж таки повернуть на місце, адже вчиняти крадіжки – річ не лише ганебна, а й незаконна. Акт такого вандалізму культурно-історичного об’єкту не повинен залишитися осторонь громадської думки», - йдеться у повідомденні департаменту інформаційно політики міськради.

На фото: під час покладання ікебани до пам’ятника Святому Миколаю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Пронира Показати IP 20 Грудня 2010 11:08
Що тут дивувати. Живі квіти забирають у Гараджі на кладовищі і продають людям. Сам особисто бачив і пересвідчився. Бездуховність сягнула крайньої межі, а релігія і віра в Бога стали модою.
ЛітРедактор Показати IP 20 Грудня 2010 12:46
Аби МИКОЛА - мер-тезка покровителя древнього Лучеська - у процесі роботи не виявився "ЧУДОтворцем"...:)) :((( і до нього таких очільників вистачало(((
Варя Показати IP 20 Грудня 2010 14:32
Вельминешановний літЛедакторе! Знаю тебе, впізнаю по "скудной мысли". Поміняй псевдонім, а то надто ти вже помітний своїми примітивними, недоречними, не дотепними коментами. Обійшовши усі газети, можна було навчитись розуму. Недаревно зупинився не ментовській газеті. Звідти виженуть, то будеш безробітним. Хтось став чудотворцем, а ти - пересмішником.
Редактору Показати IP 20 Грудня 2010 17:02
Пошукайте у словниках зміст слова "вандал". З Вікіпедії: Вандали́зм — умышленное и бессмысленное уничтожение культурных и материальных ценностей. Лиц, совершающих подобные действия, называют вандалами. Те, що здійснили ці люди, називається КРАДІЖКА. Квіти не ЗНИЩИЛИ, а ВКРАЛИ. Велика різниця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus