USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Інтернет-телебачення «ВН»: програма наступного тижня

20 Березня 2010 10:23
Інтернет-телебачення «Волинських новин» виходитиме в ефір, як і обіцялося, вдень і ввечері протягом усіх п’яти днів наступного тижня.
У понеділок, 22 березня гостем денного ефіру стане економіст, доктор економічних наук професор Микола Карлін. Говоримо про українську економіку, світову кризу, причини занедбаності першої та живучості – другої.  Початок розмови – о 14.00.
У вівторок, 23 березня ефір «Волинських новин» відвідає відома на Волині співачка Тетяна Ціхоцька. Розпитуємо її про те, кому зараз цікавий пісенний фольклор і чи можливо на ньому заробляти гроші, а також про все, що цікаво запитати гостю.  Початок ефіру – 14.00
У середу, 24 березня у прямому ефірі балакатимемо з політологом Тарасом Літковцем про особливості сьогонішньоїх політичної ситуації, іі причини і можливе майбутнє. Що несе Україні нова влада? Чи безпідставні побоювання того, що повернеться «кучмізм»? Чи варто чого чекати від місцевих виборів і коли їх чекати? На ці та інші питання почнемо шукати відповідь о 14.00
У четвер, 25 березня гостем «Волинських новин» стане відомий волинський бізнесмен Василь Токарський. Читачі у форматі чат-конференції зможуть поспілкуватися з ним і поставити будь які питання, що їх цікавлять. Починаємо о 14.00.
У п’ятницю 26 березня – тематичний випуск. З банкірами, підприємцями і юристами спробуємо з’ясувати, що загрожує тим, хто не може повернути банку кредит, що вправі, а що – ні робити у таких випадках фінансова установа і хто такі колектори. \"Час розплати: що буде, якщо банку не віддали кредит?\" - тема розмови, що розпочнеться у п’ятницю, о 14.00.
Окрім того, у щоденних вечірніх ефірах, які стартуватимуть щодня о 19.00  зі спеціалістами і просто цікавими людьми обговорюватимемо теми моди, здоров’я, розваг, інтиму. Тож слідкуйте за анонсами і майте на увазі - в одному з вечірніх ефірів автора найкращого коментаря/запитання чекатиме приз.
Шановні читачі, зайшовши на сторінку інтернет-телебачення, ви зможете не тільки спостерігати за цікавими, корисними й фаховими розмовами, але й прийняти у них участь, поставити питання чи висловити свою думку щодо проблеми, яка обговорюється. Для цього потрібно всього лиш бути зареєстрованим користувачем «Волинських новин».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus