USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В ефірі інтернет-телебачення «ВН» - розмова про вибори

24 Вересня 2010 12:50
У сьогоднішньому ефірі інтернет-телебачення «ВН» відбудеться розмова з політологами.

Тема розмови - виборча кампанія на Волині.

Гості чату – волинські політологи Михайло Шелеп та Олександр Новосад.

Під час розмови з експертами обговоримо ймовірних учасників передвиборчих гонок на Волині, роз’яснимо найважливіші аспекти передвиборчого процесу, обговоримо найактуальніші події, що сталися у волинському політикумі цього тижня.

Початок розмови – о 19:00.

Зареєстровані читачі можуть долучитися до розмови, використовуючи чат-повідомлення на сторінці інтернет-телебачення .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Viktor 69 Показати IP 24 Вересня 2010 13:09
Михайло Шелеп та Олександр Новосад -- волинські політологи???! Да уж.... І що вони розкажуть -- те що вичитали в інтернеті чи почули по теліку.... Пропоную ВН зробити затравку - Михайло Шелеп та Олександр Новосад розкажуть про те що показували по 5 каналі учора...
вого КРОК Показати IP 24 Вересня 2010 20:28
:-))
Журналіст Показати IP 25 Вересня 2010 08:35
Навіть не смішно, а сумно, коли Шелеп, Новосад, Верзун, Козюра і їм подібні зі списаними з ІНТЕРНЕТу дипломними роботами збирають журналістів, розповідають їм банальні речі, про які останні вже давно забули. Цим молодим людям здається, що вони вже "зробили самі себе", відбулися і можуть посадити навкруги себе журналістів, прийняти їх за дітей підросткової групи дитсадка і розповідати казки для дорослих. "Молодость - пора отваги", - казав Олександр Суворов. Але (не памятаю, хтось ще сказав), "Кто не был молод, тот не был глуп". Це - один з негативів молодості. Поживіть, хлопці, роздивіться, попрацюйте над собою так, років з десять, а тоді обережно спробуйте повчати журналістів. З найкращими побажаннями - журналіст - такого віку, як Шелеп разом з Новосадом.
Фрутті Показати IP 25 Вересня 2010 12:47
Заздрість - не радість! =))))))
Стерх Показати IP 25 Вересня 2010 12:57
На чате с Голевой мой вопрос не появился полностью,урезали почему-то.Если подобная стерилизация происходит регулярно,то как минимум интрига умирает.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus