USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

iPhone блокуватиме п'яні записи з Facebook

23 Березня 2011 11:49
Магазин мобільних додатків iTunes Store представив нову програму для iPhone, iPad і iPod touch, створену спеціально для тих, хто любить розміщувати всілякі записи в Facebook і Twitter, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння.

Як повідомляє "Кореспондент" із посиланням на The Sun, програма під назвою Last Night Never Happened (Вчорашньої ночі не було) здатна видалити всі пости користувача соціальних мереж, написані у стані алкогольного сп'яніння. Коштує така програма приблизно два долари.

Щоб запустити програму в роботу, власникові планшета або смартфона, який протверезіє і ознайомиться зі своїми записами, потрібно просто ввести в програму час початку вечірки, на якій він випивав. Після цього програма видалить всі пости, в тому числі фотографії, що з'явилися в Twitter і Facebook після зазначеного часу.

За словами розробника Last Night Never Happened програміста Деніела Коена, створена ним програма стане справжнім порятунком для любителів необдуманих п'яних постів. "Це програма допоможе вам уникнути розповсюдження ваших не дуже вдалих записів по Мережі, а також врятує від попадання в незручні ситуації", - заявив Коен.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія Exodus International представила спеціальну програму для iPhone і iPad, яка обіцяє позбавити від гомосексуалізму. Новинка обурила захисників прав геїв і лесбіянок, які почали збір підписів проти програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus