USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Юні польські театрали вчили волинян профілактики з наркозалежними

23 Вересня 2013 11:56
Власні методи профілактики дитячої залежності від наркотиків, комп’ютера та інших пагубних звичок продемонстрували вихованці польського театру пантоміми Лодзького воєводства Республіки Польща, повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.

Польська делегація поліцейських приїхала на Волинь, аби презентувати профілактичну програму «Профілактика, а Ти: що ти зробив у справі профілактики залежності?» Цінністю цієї ініціативи є люди, які хочуть діяти на користь іншої людини, яка успішно впроваджується у місті Лодзь. Головним у ній виступає мода на життя без залежності. Дітям показують, що є вибір. Необхідно лише побачити, що існує безліч цікавих занять, окрім наркотиків, тютюну та комп’ютера.

«Важливим є те, що про пагубну залежність та шанс обрати інший шлях молоді розповідають самі підлітки. Це більш дієвий спосіб спілкування, адже сьогодні діти не хочуть слухати дорослих, а до порад своїх однолітків таки прислухаються», – запевнив представник польської поліції Даріуш Банахович.

На захід запросили правоохоронців Волині на чолі із начальником сектору кримінальної міліції у справах дітей УМВС України у Волинській області майором міліції Інною Остапович. Вона розповіла про форми і методи здійснення профілактичної роботи з неповнолітніми на території Волині.

Подивитися на виступ дітей прийшли всі бажаючі. Учасники театральної групи показали виставу про те, що завжди є вибір, і про те, як він впливає на наше життя. Також продемонстрували проблеми сьогодення: зайнятись і байдужість батьків до проблем своїх дітей. У результаті вони обирають наркотики, цигарки, алкоголь і навіть віртуальний комп’ютерний світ.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus