USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Ющенко мені винен, - лідер гурту «Кому Вниз»

16 Березня 2013 19:17
Лідер гурту «Кому Вниз» Андрій Середа заявив у Луцьку, що «має зуб» на Віктора Ющенка.

Про це він зауважив під час прес-конференції за участю рок-гурту «Кому Вниз» відбулася сьогодні, 16 березня у конференц-залі палацу культури міста Луцька.

Благодійний концерт за участю рок-гурту «Кому Вниз» відбудеться сьогодні, 16 березня о 21:00 в Палаці культури міста Луцька. Ведучим концерту буде Сергій Ткачук.

Зібрані під час виступу кошти передадуть на лікування онкохворої 14-річної дівчинки Ярини Малаховської. Концерт відвідає її батько, якому благодійники передадуть кошти. А скільки їх зберуть, має стати відомо відразу після концерту, повідомили організатори.

Також соліст гурту висловив власне відношення до політики: «Ми підтримуємо партію «Свобода» ще з тих часів, як вони називалися Соціал-Національною партією України. Свого часу ми підтримували Помаранчеву революцію, я, власне, був її голосом. Я ставив дуже високу планку на рахунок Ющенка і він мені винен. Я маю на нього зуб, він так просто з цього життя не піде».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus