USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Кельтік-панки «ShamRocks» презентують лучанам новий альбом

6 Грудня 2016 08:00
Гурт «ShamRocks» з Києва, який грає кельтік-панк та стаут-рок, презентує лучанам свій альбом «Captain’s Log» вже в неділю, 11 грудня, в пивному клубі «Оболонь».

Про це повідомляють організатори дійства.

«Цього тижня в рамках туру на підтримку нового альбому «Captain's Log» до столиці Волині завітають засновники кельтік-панк руху України – гурт ShamRocks. В неділю у Кораблику буде панувати божевільна енергетика ірландського панку! ShamRocks поєднують традиційні мелодії на акордеоні, скрипці, мандоліні та флейті з потужними рифами, які є одночасно і важкими, і танцювальними», - обіцяють організатори.
Команда з п’яти музикантів з 2009 року дає незмінно захоплюючі концерти по Україні та близькому зарубіжжю, включно з досвідом підтримки таких міжнародно відомих мастодонтів жанру, як Flatfoot56 (США), The Dreadnoughts (Канада) та Mr. Irish Bastard (Німеччина).

Перший альбом ShamRocks, «Captain’s Log», є колекцією найліпших пісень за цей семирічний період: від перших демо-записів до останніх студійних витворів. Цей своєрідний монумент історії української кельтік-панк сцени вже отримав схвальні відгуки міжнародних музичних видань Celtic-Rock.de, London Celtic Punks, Celtic Music Fan та ін. Зокрема, критики відзначили оригінальність і навіть несподіваність аранжувань ShamRocks, а також запальну енергетику гурту.

«11 грудня ви зможете на власному досвіді відчути особливу атмосферу чудового вечора в ірландському пабі, досхочу відірватись під улюблені хіти в оригінальній обробці ShamRocks та відчути себе частиною кельтік-панк руху, який об’єднує прихильників ірландської музики по всій Україні!», - обіцяють лучанам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus