USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Хакери обіцяють у листопаді знищити Facebook

11 Серпня 2011 15:59
Хакерська група, що називає себе Anonymous, оприлюднила заяву про свої плани щодо знищення найбільшої соцмережі в світі – Facebook.
Відповідна заява була опублікована у вигляді відеоролика на сервісі Youtube близько місяця тому, проте увагу світових ЗМІ привернула лише на початку серпня. Про це інформує Українська правда.
Хакери звинуватили Facebook у численних порушеннях приватності та співпраці з владою різних країн. Як йдеться у заяві, соціальна мережа зберігає дані навіть після видалення екаунтів, і надає інформацію про людей владі та компаніям з інформаційної безпеки.
Хакери хочуть знищити Facebook 5 листопада – у так звану ніч Гая Фокса, історичного персонажа, образ якого було використано у фільмі «V – означає вендетта» і який є одним з символів групи Anonymous.
Втім, як згодом повідомили у офіційному твітері хакерів, не всі з групи згодні з цим питанням – схоже, що воно спричинило розкол між ними.
Anonymous стала відомою після численних атак на провідні компанії та державні організації світу. Минулої осені хакери атакували сайти Visa, Amazon i Bank of America, після того як ті відмовилися обслуговувати проект Wikileaks.
Буквально кілька днів тому анонімуси повалили сайт міністерства внутрішніх справ Сирії, де зараз відбуваються кровопролитні протистояння влади та народу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Beautiful Days Показати IP 12 Серпня 2011 11:37
Молодці! Я за правду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus