USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Хто з Волині поїде на Вудсток. ФОТО

25 Червня 2013 09:08
Волинську область на фестивалі «Woodstock Україна 2013» представлятиме Музичний гурт «Ріплей».

Про це стало відомо у результаті відбіркового етапу фестивалю «Woodstock Україна 2013». Чотири гурти: Етнаterra (Володимир-Волинський), Тринакрія (Володимир-Волинський), Ріплей (Луцьк), Ювелір(Луцьк) - змагались між собою за можливість проявити свою творчість на фестивалі.

Відбірковий тур відбувся у пивному клубі «Оболонь» у п’ятницю. Коли ж концерт розпочався, кожен гурт представив глядачам та журі три власні композиції.
До складу журі увійшли: Вікторія Жуковська, Андрій Тимчук, Славко Мазурок, Володимир Хомич.

Журі зазначили, що для них стали відкриттям два нових гурти - Етнаtеrrа і Тринакрія, які є менш відомі у Луцьку. Вікторія Жуковська підмітила їх потенціал у майбутньому, як на фестивалях Волині та України.

Гурт, що найбільше підпадав під формат фестивалю, за словами Славка Мазурка (одного із членів журі), був гурт Етнаtеrrа (Володимир-Волинський).

Одноголосним рішенням, журі путівка на фестиваль «Woodstock Україна 2013» була надана гурту «Ріплей». Глядачі, шляхом голосування на бланках, були солідарні з журі.

Своєю чергою, переможці у коментарі «Волинським новинам» розповіли, що особисто дуже вдячні усім, хто прийшов підтримати, адже п'ятим членом журі були відвідувачі. «Дуже круто, що гурт Ріплей увійде в історію такого фестивалю як Вудсток».


















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Невідомий Показати IP 26 Червня 2013 07:57
"Гурт, що найбільше підпадав під формат фестивалю, за словами Славка Мазурка (одного із членів журі), був гурт Етнаtеrrа (Володимир-Волинський)." Але, все ж таки, за "Ріплей" рішення було одноголосне. Брєд сівой кобилкі) Журі усе з Луцька, з самого початку було ясно хто виграє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus