USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Комуніст з Волині дав гроші на новий міст. ФОТО

1 Липня 2011 10:31
У Любешівському районі збудували новий міст на місці старого, через який мешканці села Березичі не могли нормально дістатися до своїх городів – міст довгі роки був аварійно небезпечний.

Дерев’яний міст був побудований більше 20 років тому, і донедавна не витримував великих вантажів.




Хоча річка Стохід, через яку збудований міст, розділяла село і сільськогосподарські угіддя. Відтак через міст до городів людям можна було дістатися лише возом з кіньми - тракторами, вантажівками на міст в"їжджати було небезпечно, адже не раз важка техніка на ньому провалювалася у річку. Відтак треба було об’їжджати іншим мостом, що за 20 кілометрів.

А минулого тижня у селі Березичі Любешівського району відкрили новий міст. Його, як інформують у прес-службі Волинської облдержадміністрації, звели «силами військових».




Загальна вартість будівництва мосту склала 350 тисяч гривень, з яких 99 тисяч – спонсорська допомога від народного депутата України, комуніста Адама Мартинюка. Він разом з представниками волинської лади 23 червня урочисто відкрив новий міст.

Цікаво, що торік, під час своєї робочої поїздки у Любешівський район тодішній голова обласної ради Анатолій Грицюк теж оглядав проблемний міст.

Тоді голова районної ради Валерій Панасюк запевняв владу, що аби спорудити новий міст – треба не менше 15 мільйонів гривень, адже, мовляв, технологія спорудження мостів доволі складна. Ще й глибина Стоходу в цьому місці – до 4 метрів. Тоді учасники робочої поїздки Грицюка пропонували вивчити можливість встановлення понтонної переправи через річку.

Фото з відкриття нового мосту - Олени Лівіцької
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
VSC Показати IP 1 Липня 2011 10:38
Откуда деньги у бедного коммуниста? Видать пойдет по мажоритарке на ближайших выборах. Хоть таким образом, деньги нажитые нечестным путем будут служить простым людям.
1 Показати IP 1 Липня 2011 10:45
цей комуніст взагалі припух, ну що відремонтував дорогу це добре, а те що під його патронатом побудували дорогу в його рідне село, де мешканців всього да нічого і дорожні фірми побрали кредити, вбахали туди купу бабок, які Мартинюк до цього часу "віддає" дорожникам, за це треба на кол його. Краще б ковельську трасу чи інші магістралі строїли, а не в глухомань якусь, де за день проїде десяток машин. Построїте там, а тоді і до глубінки можна лізти. Бажання випендритись перед виборами іноді обходиться платникам податків у кругленьку суму. Можу поспорити, що на дорогу ці жителі не заробили і не зароблять (не сплатять податків) за років 20-30, значить вона будувалась за рахунок інших, а це вкрай несправедливо.
1 Показати IP 1 Липня 2011 10:57
ну що відремонтував дорогу це добре=відремонтував моста
МиколайЧИК Показати IP 1 Липня 2011 11:23
Волинський борець-депутат, не тільки щоденно розкидає всіх по ВР, а ще й великий філантроп.
rs Показати IP 1 Липня 2011 12:30
Цікаво як швидко цей міст згниє якщо він навіть не пофарбований…
1 Показати IP 2 Липня 2011 00:22
Розраховано до виборів 2012 у ВР.Але схоже не поможе.Регіонам коммі вже конкретно надоїли.
alex.wein Показати IP 2 Липня 2011 00:33
Блюзнірство й самовихваляння. Відремонтував би так тихенько, що ніхто не знав окрім мешканців села, а то за державний кошт такий добрий, хоч до ду.. прикладай. Комуняк геть у поліські болота, гріхи спокутувати, запроданці.
Гость Показати IP 11 Грудня 2012 20:14
Попередні мости будували без таких показух. Все це лише піар і лише. Адже це лише вигідна інвестиція. Бо справді великі люди не піарять себе на біді інших. Але в умовах, в яких зараз опинилося село-і це щастя. Однак і це дерево загниє як і попередні !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus