USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кращі фото дикої природи від BBC

28 Листопада 2012 13:50
Журнал «BBC Wildlife» визначив переможців щорічного міжнародного конкурсу «Camera-trap Photo of the Year 2012».

Про це інформує сайт discoverwildlife.com.

Фотознімки, які перемогли у цьогорічному конкурсі, демонструють, що «картинка» не завжди є лише «картинкою».

Усі фотографії робили за допомогою так званих фотокамер-пасток. Таке обладнання є надзвичайно важливим для «польових» досліджень, адже вони дозволяють поглянути на «закулісся» життя диких тварин.

За результатами конкурсу, який вперше відбувся у 2010 році, обирають найбільш вражаючі або важливі для досліджень фотознімки з усіх куточків світу.

Цьогорічним абсолютним переможцем став Чжоу Чжефен (Zhou Zhefeng) зі світлиною китайського леопарда, яку він зробив для проекту, фінансованого Shanxi Wocheng Institute of Ecology and Environment. Цей фотознімок також став найкращим у категорії «Портрет тварини». Головним призом стали 3 тисячі англійських фунтів.

Окрім того, ще двоє фотографів отримали по 1 тисяч фунтів за фотографії. Сандеш Кадур (Sandesh Kadur) сфотографував тигра, який їсть носорога, а Роберту Уолласу (Robert Wallace) вдалося зазняти леопарда онциллу у Болівії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 29 Листопада 2012 11:22
Сколько времени и терпения нужно, чтобы сделать такие фото.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus