USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Крістіна Агілера переплутала слова американського гімну

7 Лютого 2011 13:44
Крістіна Агілера, виконуючи гімн США перед початком матчу за Суперкубок з американського футболу, переплутала слова.

Про це повідомила Lenta.ru з посиланням на Associated Press.

У першому куплеті гімну Агілера замість четвертого рядка – «O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming» - повторила другий рядок, замінивши тільки одне слово.

В оригіналі другий рядок гімну звучить як «What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming», а Агілера поміняла «hailed» на «watched».

Прес-служба Крістіни Агілери поки відмовляється якось коментувати допущену співачкою помилку.

У той же час в соціальних мережах помилка Агілери спровокувала бурхливе обговорення.

Довідково:

Матч за Суперкубок з американського футболу - головна спортивна подія року в США. У лютому 2010 року трансляцію матчу тільки в США подивилися 106,5 мільйона телеглядачів, очікується, що в 2011 році цей показник буде перевершений.

Для виконання національного гімну на матчі за Суперкубок запрошуються найбільш відомі виконавці. 2004 році під час одного з таких музичних номерів, які транслюються в прямому ефірі, співачка Джанет Джексон, що виступала дуетом з Джастіном Тімберлейком, оголила груди.

Інцидент з грудьми Джанет Джексон викликав широкий громадський резонанс. Співакам довелося публічно вибачатися за подію, а на телеканал CBS, що транслював матч, Федеральна комісія з комунікацій наклала штраф 550 тисяч доларів.

У 2009 році трансляція матчу за Суперкубок також не обійшлася без скандалу. Глядачі однієї з кабельних мереж під час матчу були змушені переглянути порнографічний ролик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ладомир Показати IP 7 Лютого 2011 15:17
А хіба в піндосів є слова "гімну", окрім "бабло, бабло, бабло"?. Перепутати важко :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus