USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дискотеки, «SUNSAY», «Цитадель». КУДИ ПІТИ У ВИХІДНІ

6 Травня 2011 15:22
У найближчі вихідні в любителів небагального, веселого і активного відпочинку очі бігатимуть від багатого вибору подій і іменитих гостей, кіномани зможуть відвідати довгоочікувані прем’єри, а любителі спорту повболівати за місцеву футбольну команду.

До Дня Перемоги

9 травня о 9:30 традиційно від Театрального майдану до Меморіалу Пам"яті пройде урочистий парад - з бойовою технікою та представниками збройних сил України.

О 10:00 9 травня розпочнеться на Меморіалі мітинг-реквієм, до пам’ятних знаків кластимуть квіти.

Опісля для ветеранів війни о 12:00 відкриється «солдатська кухня» у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Одночасно тут відбуватиметься концерт «І оживе в піснях безсмертна слава Перемоги» за участю творчих колективів та окремих виконавців шкіл естетичного виховання, навчальних закладів та закладів культури міста.

О 14:00 в Палаці культури Луцька пройде творчий звіт ветеранського хору «Подвиг» присвячений дню Перемоги. Завершиться святкування о 22:00 святковим феєрверком.

У клубі «Золото» 9 травня о 22:00 розпочнеться дискотека «День Перемоги». Знаменну дату вшановуватимуть під сети ді-джеїв Pee, Jenya Shock та MC FenOm. Візуальну картинку вечірки робитиме vj starOff. Вхід для чоловіків - 40 гривень, для дівчат - 30 гривень. До опівночі жінки можуть проходити на вечірку безкоштовно.

У арт-кафе «Стоп-кадр» в понеділок 9 травня День Перемоги згадуватимуть вечором, де звучатимуть мелодії військових літ. Послухати музику часів війни можна о 20:00. Вхід вільний.

Реггі, фанк, рок та джаз

У клубі «Оболонь» у п’ятницю, 6 травня, виступатиме харківський гурт «SUNSAY», який є сольним проектом учасника колишнього гурту 5’nizza Андрія Запорожця.

Команда грає у форматі фьюжн-фанк-реггі музики. Концерт розпочнеться о 20:00, вхідний квиток коштуватиме 80 гривень.

Сьомого травня в «Кораблику» гратиме джазовий оркестр «Мегаполіс» під керівництвом Юрія Поліщука. Оркестр можна почути о 21:00 за 35 гривень.

Клуб «Майдан» 6 травня пропонує послухати гурт «Чорні черешні» за 30 гривень, а у суботу гурт King Size за 20 гривень. Початок вечорів о 21:00.

У п’ятницю у арт-кафе «Стоп-кадр» виступатиме молодий по даті виникнення, однак досвідчений по складу музикантів луцький рок-гурт «Джигура». Послухати рок-балади можна 30 гривень, початок о 20:00.

Світське життя

У п’ятницю, 6 травня нічний клуб Seven Show Bar пропонує відвідати костюмоване караоке-шоу «У мішку», де на найкращих співаків та найактивніших гостей клубу чекатимуть цікаві призи і сюрпризи. Розпочнеться вечірка о 20:00, а ціна за вхід – 50 гривень.

В нічному клубі «Золото» у п’ятницю 6 травня показати себе на танцмайданчику можна буде на Dance party під сети місцевих резидентів Jenya Shock та Pee dj. Вхід на вечірку для жінок становитиме 30 гривень, для чоловіків – 40.

Гурт Rezus Blues та арт-кафе «Стоп-кадр» 6 травня о 20:00 розпочне танцювальну вечірку. Вхідний квиток на джазові танці коштує 30 гривень.

Нічний клуб «Метро» 6 травня прийматиме «батька» українського драм-енд-басу ді-джея Тапольського. Божевільний ритм музики звучатиме з 22:00, вхід на вечірку – 40 гривень. Окрім цього на вечірці крутитимуть сети ді-джеї Jenya Shock, Well та Troublemaker.

У суботу в нічному клубі гратиме київська ді-джей T.I.N.A., що грає хаус-музику. Можна почути мелодичні та цікаві ремікси на хіти співаків Beyonce , Kelis, Rihanna та інших. Вхід на вечірку коштуватиме 70 гривень. Початок о 20:00.

У неділю у клубі стартує новий гумористичний проект «Бархатний диван» під проводом Андрія Котищука та Юрія Шевчука, героєм якого стане гравець збірної України з футболу Артем Федецький. Ціна на вхід – 50 гривень, початок о 20:00.

У нічному клубі «Золото» у суботу 7 травня о 22:00 розпочнеться вечірка «ХАЙ TECH», де крутитимуться сети в стилі ритмів Tech-House ді-джеї Mayak, Kosik & Fern, резидент Kiss fm з Києва Sunny. Заводитиме публіку Mc FenOm. Ціна вхідного квитка складатиме 50 гривень.

Неділя в клубі «Золоті» традиційно подарує вечірку для студентів, де платівки крутитимуть луцькі ді-джеї Mayak і Dustin. Для студентів, що пред’являть свій квиток вхід буде безкоштовним, а решта може потрапити до клубу за 20-30 гривень.

А у клубі «Оболонь» недільні танці під лише хітову музику розпочнуться о 21:00. Найвідоміші пісні всіх часів і народів та різних музичних напрямків звучатимуть за 25 гривень з людини.

У кафе «Енштейн» у п"ятницю, 6 травня відбудеться костюмована вечірка «Аліса в країні чудес» за мотивами відомої казки Льюїса. Організатори обіцяють багато конкурсів, шаржі, дискотеку та цікаві подарунки. Вхід – 20 гривень без костюма та 15 в тематичному костюмі, початок о 19:00.

Кіно

Кінотеатр «Адреналін-Сіті» пропонує цими вихідними переглянути прем’єрні стрічки російського виробництва.

Зокрема, о 20:40 за 35-40 гривень показуватимуть довгоочікувану прем’єру фільму Нікіти Міхалкова «Натомлені сонцем 2: Цитадель». Стрічка 2011 року є третьою частиною знаменитого фільму. Головні ролі у кіно виконали Нікіта Міхалков, Надія Міхалкова, Олег Меньшиков, Михайло Єфремов та Вікторія Толстоганова.

В основі сюжету розв’язка подій, що були показані у другій частині фільму. Командир Котов, який повертається до свого дому зустрічає зруйнований рідний край, за який йому відтепер доведеться боротися.

Про події однієї суботи, 26 квітня 1986 року розповідає російська стрічка «В суботу» режисера Александра Міндадзе. Події фільму розповідають про в першу добу після аварії на Чорнобильській АЕС.

Головний герой, якому на відмінну від решти безтурботного міста, що не знає про аварію, доводиться зробити для себе моральний вибір – розповісти правду або ж виконати наказ «зверху» і не сіяти паніку. Сеанси о 20:45, ціна вхідного квитка - 25-30 гривень.

Стрічка 2010 року «ПіраМММіда», яку показуватимуть о 10:30, 14:30 та 18:40 розповість про одну з найбільших афер на пострадянському просторі у 90-тих роках.

Герой власноруч призначає ціну «своїм грошам», які залюбки купують більше 10 мільйонів як представників пролетаріату, так і державні чини, і бізнесмени, втягуючись в фінансову піраміду МММ. Стрічка Ельдара Салаватова є біографічною та відображає кримінальну атмосферу 90-тих років. Ціна квитків – 25-30 гривень.

Крім цього у кіно комплексі показуватимуть стрічки, про які ми розповідали раніше. Зокрема, у форматі 3D фантастичний бойовик «Top» о 9:30, 11:45, 14:00, 16:15 та 18:30. ціна квитка – 30-50 гривень.

О 12:30 та 20:50 крутитимуть мелодраматичну комедію «Як вийти заміж за мільярдера» за 20-40 гривень. Комедію «Безшлюбний тиждень» о16:40 та 22:45 можна подивитися о 25-40 гривень. Фільм жахів «Зловіщі риби» показуватимуть о 22:35 за 20-35 гривень. Відвідати молодіжну гумористичну стрічку «Сем та друзі» можна о 18:50 за 20-30 гривень.

А для маленьких глядачів цікавими будуть мультфільми «Курчатко Ціпа» о 9:50,
«Команда веселих тварин» о 11:45, 17:05 (квитки - 15-30 гривень), «Кликаста братва» о 13:35, «Неймовірні пригоди Льюїса» о 15:15 (квитки - 20-30 гривень).

Мистецтво

У палаці культури Луцька 6 травня о 19:00 розпочнеться творчий звіт аматорського гурту «Лучеськ-бенд», керівником якого є Валерій Ленартович. У програмі концерту виступатимуть гурти King Size та відомий Володимир-Волинський композитор та співак Сергій Шишкін. Вхід на виступ – вільний.

6 та 7 травня на базі Волинського державного училища культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського відбудеться Всеукраїнський конкурс виконавців на сопілці та цимбалах «Волинська луковиця».
Зокрема, в рамках змагання 6 травня о 15:00 відбудеться презентація книги Дениса Клімова «Флейта пана». А в оркестровій залі в цей час триватиме майстер-клас гри на цимбалах професора Львівської національної академії імені Лисенка Тараса Барана.

У суботу о 10:00 розпочнуться конкурсні виступи учасників фестивалю, а о 15:00 в актовій залі стартуватиме нагородження переможців та заключний гала-концерт. Вхід на конкурс вільний.

У неділю, 08 травня о 12:30 в Палаці культури Луцька за участі творчих колективів міста та естрадних співаків відбудеться святковий концерт до Дня матері, вхід вільний. Цього ж числа о відбудеться ІІ-й Всеукраїнський фестиваль вишитих рушників на Театральній площі Луцька.

Святковий концерт 8 травня о 15:00 відбудеться і в Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, під час якого передбачено відзначення багатодітних матерів, представниць громадських організацій, сімей з нагоди Дня матері й Міжнародного дня сім’ї.

Спорт

Вболівати за футбольний клуб «Волинь» можна буде 8 травня на стадіоні «Авангард», адже саме тут о 19:30 наша команда прийматиме харківський «Металіст». Ціна квитків на футбол складає від 20-25 гривень у дитячому та фан-секторах до 130 у віп-ложах.

Театр

Волинський обласний академічний музично-драматичний театр імені Тараса Шевченка пропонує переглянути виставу «Номер 13» або «Неймовірні пригоди у готелі класу «Люкс» за твором Рея Куні. Виставу показуватимуть 8 травня о 18:00.

Постановка режисера-постановника заслуженого діяча мистецтв республіки Білорусь Олександра Козака розповідає про детективну заплутану історію в стилі комедії. Ціна квитка – 8-30 гривень.

У ляльковому театрі показуватимуть о 12:00 8 травня виставу «Сон-мрія або казка зеленого гаю» за твором Олени Плілки. Ціна квитків – 7 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Max Freeman Показати IP 6 Травня 2011 23:38
С Удовольствием пошел бы 9-ого вечером в "Стоп-Кадр"...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus