USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на нічний кіноперегляд: «Мене звати Кхан»

18 Вересня 2015 08:16
Lutsk Night Cinema запрошує на 15 нічний кінопоказ. 18 вересня о 20:00 розпочнеться кіноперегляд на стадіоні СНУ імені Лесі Українки, який знаходиться за адресою: вулиця Ярощука, 30.

Переглянути цікаве кіно у компанії своїх друзів, колег, рідних та просто серед тих, кому близький формат такого відпочинку – запрошують організатори заходу.

Фільм, який транслюватимуть – «Мене звати Кхан».

Саме цей фільм 2010 року набрав найбільше голосів у спільноті мережі vkontakte серед трійки інших, які також були висунуті на голосування.

Організатори пояснюють початок заходу о такій годині в зв’язку із тим, що фільм триває 2 години 40 хвилин, щоб глядачі мали можливість самостійно дістатися домівок. Оскільки на попередньому кінопоказі вручення сертифікатів та розіграш призів відняв у глядачів близько години часу, цього разу організатори спробували продумати організаційні моменти. Тому перед показом фільму присутні зможуть взяти участь у безкоштовному майтер-класи із зумби від Ксенії Фещук, єдиного ліцензованого тренера цього напрямку у Луцьку.

Організатори дбають про кіноманів, саме тому у спільноті кінопоказу (https://vk.com/my_name_is_khan15 ) постійно оновлюється інформація щодо погодніх умов, а також того, на що можуть очікувати глядачі. На території стадіону буде також продаватися кава, проте кожен присутній може брати із собою термоси із чаєм чи кавою.

Цей кіноперегляд також має бути особливим, тому на ньому будуть присутні особливі гості, серед яких: Mike Waldron (Майк Валдрон), який є глобальним фасилітатором програми для молоді "Активні громадяни". Як завжди, на кінопоказі буде присутнім фотограф.

Деякі кіномани порівнюють кінострічку із «Форрест Гамп», але в будь-якому випадку це кіно саме по собі варте уваги та заслуговує на роздуми глядачів, піднімаючи актуальні на часі теми.

Не забуваймо, що організатори підтримують здоровий спосіб життя, тому присутні не можуть приносити із собою і розпивати спиртні напої. На території стадіону заборонено палити. Також не можна брати на кінопоказ небезпечні предмети, а за дотриманням порядку слідкуватиме охорона.

Вхід - вільний!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus