USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучан запрошують на романтичні прогулянки містом

21 Квітня 2015 15:50
З нагоди відкриття туристичного сезону, який цього року відбуватиметься під гаслом «Назустріч відкриттям!», КП «Центр туристичної інформації та послуг» запрошує лучан та гостей міста відкрити для себе «Луцьк романтичний».

Романтичні прогулянки містом заплановані на 24 квітня 2015 року, - йдеться на сайті ВізитЛуцьк.

Під час прогулянок присутнім розкажуть неймовірні розповіді про кохання князя Любарта до своєї дружини, про любовні інтриги та драми Середньовічного Луцька, таємниці та пікантні подробиці з життя відомих, та не дуже, особистостей, про улюблені місця для романтичних зустрічей та багато іншого.

Кожна історія обіцяє стати для приємним відкриттям і показати, що життя лучан завжди було яскравим, цікавим, а головне сповненим найприємнішим почуттям – коханням, - стверджують організатори заходу.

Розпочнеться прогулянка у п’ятницю 24 квітня 0 18.00 від стін Луцького замку, адже саме він став свідком найбільшої кількості подій у місті.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, туристичний сезон у Луцьку цьогоріч розпочнеться 25 квітня театралізованою екскурсією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 21 Квітня 2015 16:45
Якого милого ці дійства коли хлопці гинуть
тттттат до Анонім Показати IP 23 Квітня 2015 16:41
а такого, щоб хоча б якось людей відволікти....хтось приїхав,хтось їде це все триває ,але якщо всі на цьому зацикляться то можна буде геть здуріти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus