USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани малювали на собі «Європу в кольорі»

17 Травня 2014 15:15
У Луцьку на Театральному майдані усіх охочих «прикрашали» європейською та українською символікою.

Так, усі небайдужі лучани, від малого до старого, малювали здебільшого на обличчях та руках європейські та українські прапорці та народні орнаменти. Для боді-арту використовували гуаш.

Зі слів маленької поціновувачки натільного малюнку, 8-річної Елізи, дівчинка намалює на щоці жовто-блакитний прапорець, бо таким жестом хоче показати усім, наскільки вона любить рідну країну.
ЇЇ матуся, лучанка Ірина, запевняє, що зовсім не проти такого волевиявлення донечки, адже боді-арт – це цікаво та весело: «Гарно, що є такі розваги у в Луцьку. Однак, вважаю, що таке мистецтво більш гарно виглядає на дітках, аніж на дорослих. Однак, якщо дядечки та тітоньки захочуть повеселитися та згадати дитинство – чому й ні», - каже вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus