USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Телеміст: лучани змагались із кримчанами у «пивних» здібностях. ФОТО

27 Серпня 2013 15:00
Десятки охочих зібрались в одному із Луцьких пабів для того, щоб підтримати улюблену футбольну команду та насолодитись грою. Але боротьба йшла не лише на полі: луцькі вболівальники відстоювали честь міста, змагаючись у кількості випитого пива.

Таким чином урізноманітнити перегляд матчів Англійської Прем’єр-Ліги вирішив виробник пива «Carlsberg» - саме він виступив організатором змагань.

Суть його полягає у тому, що під час перегляду матчів АПЛ, між собою змагаються заклади із різних міст України: цього разу лучани, які зібрались у пабі «Горище», протистояли пабу «O’Martin» із Сімферополя.
Так, у закладах встановлені веб-камери, за допомогою яких відбуваються телемости між вболівальниками із різних міст, а також лічильники, які рахують, скільки бокалів фірмового пива випили гості. Перемагає той паб, гості якого випили найбільшу кількість янтарного напою.

Підігріває інтерес учасників не тільки те, що на час гри вартість пива є на 50% нижчою, але й той факт, що паб-переможець отримує можливість провести шалену вечірку за рахунок спонсора змагань. Також, у фіналі визначать щасливчиків, які поїдуть до Англії на матч ліги Barclays.

Як розповів один із відвідувачів, прийшов він не тільки за дешевим пивом, але й за атмосферою:
«Прийшов потримати кулаки за «Челсі» Завжди стараюсь дивитись такі матчі або в компанії друзів, або десь в барі. Так набагато цікавіше, є з ким поділити емоції, покричати у відповідальні моменти. Тим більше, коли грають команди такого рівня».

Не дивлячись на те, що матч Манчестер Юнайтед – Челсі розпочався досить пізно, охочих повболівати за улюблену команду вистачало. Попри технічні проблеми з трансляцією, додивитись матч все-ж вдалось – зустріч закінчилась з нічийним рахунком. Що ж до протистояння між містами, то перемогу святкували лучани: за 90 хвилин матчу вони випили більше 50 келихів пива.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Просто так Показати IP 27 Серпня 2013 15:20
Пиво там не дешеве, думаю багато не впили це точно....до того ж не якісне...
Ревізор до Просто так Показати IP 28 Серпня 2013 10:32
Як дюдина може говорити за якість пива!!! Якщо вона шукає саме дешеве пиво!
і я там був мед-вино пив Показати IP 27 Серпня 2013 15:23
Тобі ж кажуть, що 50 бокалів випили. По 7 грн бокал Карлсберга був. Взагалі прекреасно, я вважаю.
123 Показати IP 27 Серпня 2013 20:41
Маразм.
...чех... Показати IP 27 Серпня 2013 21:15
...а коли наступний матч?....
Знаючий Показати IP 27 Серпня 2013 23:00
1 вересня
ярко Показати IP 28 Серпня 2013 22:00
нармас там пиво ми пили компанією і всім все кльово, чекаєм наступного матчу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus