USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучанин із «Пекельної кухні» провів майстер-клас

22 Лютого 2012 18:18
Салат «Цезар», різотто та десерт «Тірамісу» ‒ такі страви готував переможець першого сезону кулінарного шоу «Пекельна кухня» Юрій Кондратюк для своїх молодших колег.
Про це повідомила прес-секретар Студентської Ради Волині Альона Гнасюк.
Майстер кухні зі своїм товаришем та колегою Антоном Линдою 20 лютого завітали до студентів коледжу технологій та бізнесу Волинського національного університету імені Лесі Українки із майстер-класом.
Вразити своєю професійною майстерністю учасник шоу вирішив за допомогою салату «Цезар», різотто та десерту «Тірамісу». Під час демонстрації Юрій Кондратюк розповів технологію, процес та секрети приготування страв.
«Якщо ви готуєте страви, то не обов’язково вираховувати все до грама, потрібно все куштувати на смак, ну якщо ви не кондитер. Якщо ж ви кондитер, то вже необхідно строго дотримуватися рецептури та бути обережним, адже маленька помилка ‒ і страва зіпсована!» ‒ розповів Юрій.
По завершенню кулінарного майстер-класу та приємної бесіди один з найкращих кухарів України пригостив студентів стравами власного приготування. Юні кулінари вперше мали змогу відчути справжній смак класичної страви.
Кондратюк переконаний, що страви, які він готував – класичні і такого у Луцьку скуштувати не можна.
Вперше процес приготування різотто Кондратюку показав друг зі Львова.
«Я зумів навчитись азів приготування різотто, проте розумів, що воно є недосконалим. Тому вдома вчився його готувати сам. Я перевів насправді багато рису і продуктів, але все одно так і не зміг зробити його ідеальним», ‒ розповів Юрій Кондратюк.
Хлопець зізнається: вже на проекті «Пекельна кухня» зрозумів нюанси технології приготування страви. «Спочатку шеф проекту «ПК» казав нам, що різотто ні з першого, ані з другого разу у нас не вийде приготувати, але і з першого разу моє різотто пішло у зал. Це мене звичайно ж порадувало. Після цього до мене підійшов шеф Арам Мнацаканов із словами: «Юра, так ты мастер ризотто!» ‒ каже Кондратюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
фу-у-у Показати IP 22 Лютого 2012 19:33
"Пекельна кухня" - одне з найгірших шоу, яке коли-небудь транслювалось по ТБ.Такого хамства я ще не бачила... Як взагалі можна було брати участь в такій гидоті, де тебе на кожному кроці принижують... Нехай би вдавились своїми грошима
Кіндрат Показати IP 22 Лютого 2012 23:49
Влинський комсомол вітає Юру Кондратюка та запрошує до себе в кухню.
Параска до Кіндрат Показати IP 23 Лютого 2012 10:00
І бабки з дєдками запрошують до себе в дворики на лавочки:),нехай і там Юрєц проведе майстер клас)))
лучанка Показати IP 23 Лютого 2012 10:10
Ви такі дотепні, що просто... Хай бабки з дєдками самі чому-небудь навчаться.
Параска до лучанка Показати IP 23 Лютого 2012 11:34
Просто смішно і все, не все треба в серйоз сприймати)
лучанка Показати IP 23 Лютого 2012 12:34
а що тут смішного, ну просто цікаво? можливо я ваших жартів не розумію.
Маша Показати IP 6 Березня 2012 11:26
Спочатку навчиться так готувати і хоча б чогось досягніть! А потім будете шуткувати. Ляпати язиком всі вміють, тим більше гидоту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus