USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани зможуть побувати в 5 країнах Європи, не виїжджаючи з міста

28 Липня 2017 13:54
Побувати в п’яти країнах Європи, взяти участь у чудових конкурсах і майстер-класах, сходити на колективне побачення, відвідати запальну вечірку та прокататися на роликах – це зможуть зробити всі охочі на Family Weekend «Галопом по Європах!»

Родинне свято з благодійною метою відбудеться у Луцьку 12–13 серпня в парку імені Лесі Українки, а вже сьогодні, 28 липня, просто посеред Театрального майдану організатори влаштували прес-конференцію, на якій поділилися цікавинками майбутнього заходу.

Авторка проекту та його організаторка Юлія Дейнека розповіла, що організатори мають дві ідеї для фесту. «Зараз, на жаль, є затяжна криза, і не всі батьки можуть дозволити забезпечити якісний відпочинок своїм дітям і тим паче вивезти їх кудись за кордон, показати якісь країни. Тому одна з ідей – показати п’ять країн, не виїжджаючи з Луцька. Друга – показати родинам, як можна гарно проводити час разом, не сидіти вдома перед телевізором, не займатися гаджетами, не відпочивати окремо. Дуже хочеться, щоб всі зібралися разом, і дітки відчули командний дух своєї родини», – відзначила Юлія.
Захід включатиме багато різноманітних конкурсів, звичайно ж, із подарунками для сімей, а також родинні вечірки просто неба. Окрім того, на час фестивалю в парку облаштують фотозони, які представлятимуть різні країни, а для відвідувачів працюватимуть аніматори.
Як підкреслила ініціаторка Family Weekend, проект соціальний. У рамках сімейних вихідних відбудеться «Гаражний розпродаж», до якого можуть долучитися всі, принісши якісь речі для продажу або щось придбавши. Виручені кошти спрямують для придбання спеціального медичного обладнання для недоношених діток.

Для того, щоб підрахувати кількість відвідувачів фестивалю, організатори теж підготували цікавинку – кожен залишатиме по монеті.

«Номінал нас не цікавить. Нам просто дуже важливо підрахувати кількість людей, які прийшли на свято», – пояснила Юлія Дейнека та додала, що ідея заходу зародилася значно раніше, проте через низку причин, зокрема через смерть бабусі Юлії, яка допомагала в декоруванні, та мера міста Миколи Романюка, який підтримував проект, проведення фестивалю довелося відкласти.
Відзначимо, що Family Weekend відбуватиметься вперше не тільки в Луцьку, а й в Україні загалом. Організатори наголошують, що планують його проводити частіше, зокрема й у інших містах. Так, після Луцька фестиваль завітає до Володимира-Волинського (26–27 серпня), Рівного (9–10 вересня) та Нововолинська (16–17 вересня).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus