USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі фотоаматори бачать нове в старому. ФОТО

10 Вересня 2013 18:41
Понад 60 світлин фотографів-аматорів експонують у рамках виставки «Луцьк: старе в новому і нове в старому».

Відкриття фотовиставки відбулося 10 вересня. У приміщенні клубу за адресою вулиця Драгоманова, 1, можна побачити фотороботи фотографів-аматорів Олега Мелещука, Артура Альошина, Евеліни Малаєвої, Світлани Зозулі, Анни Михайлової, Віталія Шевчука, Василя Ткачука та Юлії Стасюк.

Ініціаторами виставки стали завідувач мистецького клубу Віталій Поліщук та фотограф-аматор Олег Мелещук. Виставка відбувається у форматі фотосушки, світлини представлені без рамок. На думку Віталія Поліщука, цей формат ближчий людям та живіший. Фотоаматори, мовляв, це люди, які зберігають та презентують людям кадри так, як бачать.











«Ми функціонуємо на межі Старого та Нового міста, у Луцьку є багато місць, які мають в собі водночас і подих історії, нотку романтизму, і щось нове. Фотоаматори побачили багато таких кадрів, які можна було об’єднати спільною тематикою та назвою – чимось подібне, і водночас різне. З цього виникла ідея зробити виставку з такою концепцією. На фото можна побачити архітектуру старої частини міста і нові об'єкти, які нещодавно з’явилися у Луцьку», - розповів Волинським новинам Віталій Поліщук.

Виставка діятиме до кінця вересня.











Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
анонімус Показати IP 11 Вересня 2013 08:58
і з цих кадрів вони роблять виставку? тяжко, одначе, тяжко
Боня Показати IP 21 Вересня 2013 13:16
Класні кадри. А чому б, декому, занадто не принести свої кадри, а то тут в мережі всі міліонери, супер критики і майстри свого діла!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus