USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі політики сьогодні «травили» анекдоти

1 Квітня 2010 16:42
Депутати Луцької міської ради, зібравшись 1 квітня на сесію, погодилися розповісти «професійні» анекдоти і бувальщини і жарти.

Наприклад, депутат Степан Цимбалюк пригадав нещодавній жарт нового голови облдержадміністрації Бориса Клімчука. Той, розказуючи про нові призначення зауважив, аби ніхто йому не наговорював якихось імен, бо й нього «скаліоз». Це каже, була така собі пародія на президентські «генофонди» і «геноциди».

Депутат Анатолій Бубенщиков розказав свіженький анекдот про Віктора Януковича: «Приїжджає чинний президент в Крим, збираються виборці. Кажуть: ви ж нам обіцяли ввести другу офіційну мову російську!. Президент відповідає: я не по гуманітарних питаннях, я по економіці. Кличе Табачника, каже: «От Табачник, як буде українською рука?», той відповідає – «Рука», «А нога?» – «Нога!», - «А жопа»? – «Срака!». Янукович повертається до кримчан: то що, будемо заради однієї жопи другу мову вводити?».

Анекдот від депутата Святослава Зелінського був дещо сумним. «Приходить чоловік в аптеку, каже: «У вас є марганець калію?». Йому відповідають, що немає. Той перепитує: «А що у вас є?». «Ціаністий калій». «А яка різниця?», - питає покупець. «Та копійок 20-ть», - відповідає фармацевт... Зелінський каже, що життя таке, то і анекдоти сумні.

Бютівець Юрій Корольчук каже, що над ним в день гумору не жартують, бо певно бояться його віку. Але сам покепкувати депутат любить. Розповідає історію про колишню колегу по партії, працівницю облдержадміністрації, яка залежно від того, хто при владі, змінює «наче дід Панас шапки» свій партквиток – з «білосердечного» та «біло-блакитний».

От і нещодавно, знайома Корольчука знову вийшла з БЮТю. Генеральний директор «Волинь-авто» розповідає, що бютівці про її перебіги з партії в партію опублікували в газеті статтю. Депутат каже, що передзвонить колишній колезі і повідомить про це. Але зауважує, що дама «впечатлітєльна, то напевно вона аж помре».

Депутат Дмитро Москвич для читачів «ВН» розповів анекдот про олігарха.

«Олігарх попав на Господній суд після смерті. «Ну що? В пекло!», - кажуть йому. Той оправдовується, «Я ж давав на церкви гроші». Ангели кажуть, «Ні, все рівно в пекло!» Олігарх знову каже «Я ж і тим, і тим священикам давав, і тим!». Ангели порадилися і кажуть «Тебе в пекло, а гроші повернути!».

Анекдот від Олександра Пилиповича був таким: «Зібралися колись матері Ющенка, Януковича і Тимошенко. Мама Януковича каже: «От мій синок, дам йому 20 копійок, а від прийде принесе хліба, 20 копійок, та ще й шапку». Мати Ющенка озвалася: «А що ваш? Я дам Віті 20 копійок, а він прийде весь брудний вимазаний, а руки чисті». Тут озивається мати Тимошенко: «Що ваші телепні? От моя дочка в 16-17 років почала на дискотеки ходити. Піде в дев’ять вечора - прийде в дев’ять ранку. Я її питаю: де всю ніч гуляла??? А вона як почне, як почне говорити, то через п’ять хвилин я вже й вірю, що вона вже о дев’ятій вечора вдома в ліжку десятий сон бачила».

Депутати розповіли бувальщину про свого колегу, 69-річного бютівця Анатолія Прачука. Якось, в силу поважного віку той задрімав на сесії. В той час депутати емоційно обговорювали земельне питання. Тоді з просоння Прачук несподівано взяв слово і каже: «Що ви сперечаєтеся? В мого діда було 10 гектарів землі, то дайте мені хоч один гектар!».

Цікаві бувальщини довелося почути і про міського голову Богдана Шибу. Після того, як мер скупався в ополонці на Водохреща, він вирішив зайти у зоопарк. Господар куточку Володимир Гончаров проводить йому екскурсію. Шиба побачив великого волохатого бика і каже: «А як звати цього зубра?», Гончаров відповідає: «Раніше звали його Антоном, а тепер - Богданом». Шиба почервонів, розізлився і каже: «Ви так не жартуйте!». А насправді зубра звали Борею.

Кепкують депутати і над соціалістом Миколою Нікітюком, який постійно підіймає питання гаражів. Жартують, що спікеру Верховної Ради Володимиру Литвину болить Україна, а Нікітюку – гаражі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
seal Показати IP 1 Квітня 2010 17:10
Хоч я і не політик, та все ж кілька анекдотів: заседание в Раде: -У нас все есть: квартиры, машины, дачи. Пора бы уже и о народе подумать! - Да, пора,- душ по 300 не помешало бы... ******* Политики, как голуби, пока они внизу-они едят у вас с рук. Когда они наверху-они гадят вам на голову. ********** Герда знайшла Кая в палаці Снігової королеви: - Кай, любий, ходімо додому! - Ні, Герда, не можу… Я повинен скласти слово «щастя» із літер «Ж», «О», «П», «А». ********
Неосвічений Показати IP 1 Квітня 2010 18:10
Речовина, яку збирався купити Зелінський, називається - перманганат калію, а марганець і калій це дві різні речовини. Інтелект так і пре.
Солдат Джейн Показати IP 1 Квітня 2010 18:33
Ой, неосвідчений! Важко вам, певне в житі без почуття гумору...
Всезнайко Показати IP 1 Квітня 2010 19:48
Підсумок. Бубенщикову-жопа.
Александр Показати IP 1 Квітня 2010 20:55
Приходит сынок домой (ще за Сов'єтів): "Мама !Папа! Меня сегодня в пионеры приняли!" Папа , с дивана через газету :"Угу." Мама - из кухни : "Умничек!" А из пацана счастье так и прет : !!! Я теперь буду - всем ребятам пример !!! - Ага... - Угу... Я теперь никогда не буду говорить неправду !!! - Ага...-Угу... Да я сейчас даже признаюсь ...что летом ...обманул вас ...и больше так делать не буду... помните , мы от бабушки варенье привезли ? -Ага... - Угу ...(папа уже задремывает) Да. Так вот... Я варенье съел , а в банку ...накакал... Папа скатывается с дивана , рвет в клочья газету и влетает на кухню : Я ЖЕ ГОВОРИЛ ТЕБЕ : ГОВНО ! А ТЫ - ЕШЬ , ЗАСАХАРИЛОСЬ...ЕШЬ , ЗАСАХАРИЛОСЬ!!! Это - мой любимый анекдот про женщин. И про женскую логику . У них - всегда все засахаривается.
Приколіст Показати IP 4 Квітня 2010 10:11
А Цимбалюк приколіст!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus