USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькому театру «ГаРмИдЕр» в Криму винесли «графічний вирок»

28 Листопада 2013 11:53
Після показу на театрально-дизайнерському фестивалі «Живи» у Криму на виставу «Ау! Сказане мільйонам» театру «ГаРмИдЕр» намалювали 21 плакат!
Цього року на фестиваль з’їхалися дизайнери із Черкас, Харкова, Львова і Києва. Творили вони під керівництвом відомого московського дизайнера Дмитра Захарова. Дизайн-паті традиційно відбувалася під гаслом «Голими руками».
Дизайнери, як висловився президент фестивалю «Живи» Володимир Какурін, «виносили графічний вирок виставі» без допомоги комп’ютера. Найгіршим вироком для вистави, вочевидь, може стати дизайнерський бойкот. Адже останні мають право «промовчати» про спектаклі, які їх не зачепили.
Отож «графічний вирок» «АУ!» із 21-о плаката театр «ГаРмИдЕр» презентуватиме у Луцьку одразу по закінченню вистави, яка відбудеться 1 грудня у 19:00, за адресою вулиці Ковельська, 56. Глядачі також матимуть нагоду вибрати найкращий з-поміж плакатів. Повна ж цьогорічна колекція із 80 плакатів була презентована на фестивалі «Театронік» у Харкові, - йдеться у повідомленні театралів.
До слова, кращі плакати театру «ГаРмИдЕр» виставили в найкращій галереї Євпаторії «the HARASHO». Далі виставка традиційно налаштована мандрувати Україною і не тільки.

Щодо самої вистави, театрали привідкрили «завісу». «Сценарій створено за записами звичайних користувачів мережі Інтернет: на основі блогів вчительки, програміста, панка і безтурботного дівчиська, а також форумів на теми «Пити чи курити?», «Продам душу», «Останній день життя», «Ау! (хто ще є в мережі?)».Відвідування особами до 16 років не рекомендоване!», - йдеться у повідомленні.
«Ау!» — сказати не можна. Це слово для крику в безодні тиші, коли забуваєш дорогу, або забули тебе. Але де знайти тишу, коли усе валає, лає і вибухає? І в тотальному гармидері не знайти того, хто відгукнеться на запит і, навіть, на заклик. Буває і під час гри у піжмурки навмацки притулишся до випадкового плеча і прошепочеш: «Ау!». І в цю мить очі відкриваються і люди радіють впізнанню. Чи не так?», - поділилася враженнями про виставу театру «ГаРмИдЕр» театрознавиця з Києва Ірина Запольська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus