USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький гурт презентував новий альбом за участі Положинського. ФОТО

16 Травня 2013 16:12
Нова студійна робота луцького «ФІОЛЕТу» побачила світ 16-ого травня, трохи більше ніж через півроку після виходу платівки «Rock-n-Love». Цього разу - міні-альбом під символічною назвою «Атоми Щастя», до якого увійшло 6 композицій.

Робота над піснями, кажуть у гурті, тривала з кінця 2012-ого у студії звукозапису Романа Сороки в Луцьку. «Атоми Щастя» об’єднали в собі як композиції, які вже тривалий час виконуються «фіолетовими» і ті, які не отримали студійного звучання, так і абсолютно нові пісні.

«Наша нова робота - це стилістично логічний і емоційно-надривний підсумок більше ніж трирічного існування ФІОЛЕТу. Прийшла пора дорослішати і робити серйознішу музику. Потрібно багато з чим розпрощатися, для того щоб вирушити в новий політ без зайвого баласту. Ці пісні робили нас такими, якими ми є нині... «Між нами», наприклад. Інші, як «Вагомі слова», демонструють наше прагнення бути гучнішими і надривнішими. Прагнення, на зміну якому прийшло розуміння того, що не все гучне - хороше, і далеко не все хороше - гучне. Але є «21 грам» - ластівка нової «фіолетової» ери, - пісня, від якої в мене самого мурахи по тілу біжать… До неї хочеться особливої уваги, ставлення та розуміння», - розповів лідер та вокаліст луцької команди Сергій «Колос» Мартинюк.

Трек-лист міні-альбому:
1. Я твій
2. Щось моє
3. Між нами
4. Весна
5. Вагомі слова (feat Сашко Положинський, ТАРТАК)
6. 21 грам


Як розповідають музиканти, цього разу до концептуального творення «фіолетових» пісень долучилися і «колеги по цеху». До прикладу, пісня «Весна» була подарована лучанам фронтменом гурту «Тартак» Сашком Положинським, а самого Сашка можна почути у звичній стилістичній манері у «Вагомих словах».

До слова, на обкладинці нової студійної роботи «ФІОЛЕТу» музиканти зібрали частину своїх шанувальників та тих людей, хто протягом років існування команди допомагав музикантам у житті та розвитку гурту.

На декілька «атомів щастя» ФІОЛЕТ знімає кліпи, які презентують вже влітку-восени цього року.
«Є сподівання, що нас правильно зрозуміють і не менш правильно відчують. Наразі ми активно працюємо над новою сторінкою «ФІОЛЕТу». Є надія, що то буде щось дійсно вагоме і знакове. І не лише для нас. До зустрічі на концертах!», - розповів Колос.
Вільно нову роботу «ФІОЛЕТу» можна завантажити на офіційному сайті команди.

Приємного прослуховування!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Меломан Показати IP 16 Травня 2013 16:22
Наступний альбом буде з 3 треків )) а ще наступний з 1 треку )) а далі просто назва і обкладинка без треків. Понту таке випускати? ))
Forever Autumn до Меломан Показати IP 16 Травня 2013 16:24
Якщо Ви - справді меломан, то маєте знати й розуміти, що єпешки зараз випускають всі і у цілому світі.
Іван Показати IP 16 Травня 2013 22:51
Приємного прослуховування! Ви смієтесь?)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus