USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький гурт внесли до ТОП найперспективніших. ВІДЕО

27 Червня 2012 09:56
Найбільш багатообіцяючі гурти з регіонів України оцінив сайт Афіша.tochka.net. Зокрема до топ-десятки найперспективніших увійшов і луцький гурт ФІОЛЕТ.

Про це йдеться у повідомленні на сайті.

Автори стверджують: завдяки кільком хорошим музичним студіям в регіонах Україні і нинішній доступності техніки для відеозйомок, сьогодні можна серйозно оцінювати альбоми і кліпи, записані не тільки в столиці, а й у звичайному обласному центрі.

Так, часто у провінційних музикантів і ентузіастів рекордингу і кліпмейкерства трапляються роботи не гірші, аніж у вітчизняних зірок рок-сцени, іноді – і зарубіжних проектів.

При цьому колективи, які створюють музику в регіонах, як і раніше залишаються «в тіні». Їм доводиться не тільки записувати музику і знімати відео за свій рахунок, а також з боєм прориватися в ротації на ТБ і радіо, часто приїжджати до Києва, аби потрапити «в тренди».

За останні кілька років прославитися у столиці, утримавшись від переїзду, вдавалося небагатьом: фолк-рок-групі «Перкалаба» з Івано-Франківська, харківським інді-рокерам Pur: Pur.

Читачі можуть згадати ще кількох, але навряд чи вийде нарахувати більше 2-3 імен.

afisha.tochka.net представила десятку українських гуртів, які, на думку видання, не без успіхів справляються з труднощами, маючи хороші шанси прорватися на велику рок-сцену.

We Are, Харків
Seven Pounds, Сімферополь
ЕТСЕТЕРА, Суми
Los Colorados, Тернопіль
MushMellow, Запоріжжя
«Фіолет», Луцьк
«Скрудж», Чернігів
«Безодня», Хмельницький
«April», Донецьк
«Тонкая красная нить», Харків
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Михайло Показати IP 27 Червня 2012 14:53
...ще я так цілував її долоні
Лучанин Показати IP 27 Червня 2012 16:45
Банально , нудно , просто. Потрібно працювати бажаю удачі!
кактус Показати IP 27 Червня 2012 17:29
Заслужене потрапляння. Хлопці яскрави виглядають не тільки на фоні бідового лінивого Луцька, але і на фоні переважної більшості молодих українських команд. Успіхів хлопці.
Чуйна Показати IP 27 Червня 2012 20:23
Споганили вони свою творчість тією "пошлятиною" з "на х..."((
Денис Показати IP 27 Червня 2012 22:09
Чуйна, маразм. Повний маразм Пісні фіолету по своємсу чудові проект тратата по своєму і чудовий і унікальний для країни але ви серйозний експерт у музиці очевидно
Чуйна до Денис Показати IP 28 Червня 2012 11:57
Творчість колективу знаю від початків, і відрізнити творче зерно від полови таки умію) У експертстві з вами, немаразматичний Денисе, й не думала змагатися)
Александр Показати IP 28 Червня 2012 09:59
Очень достойный выбор! Полное отсутствие мелодии. Можно объявить конкурс на лучшее исполнение "песни" в караоке: при достойном призе массовость будет больше, чем на "ходах" свободовцев! Хватайте идею!
Дівчина Показати IP 28 Червня 2012 21:03
Молодці хлопці! Так тримати!
Anonymous Показати IP 29 Червня 2012 01:30
гурт ФИОЛЕТ Д...МО,репертуар Д...МО песенки у них эмо стиль Д...МОВЫЕ это не обсуждается... Лучше бы гурт ДАВНЯ КАЗКА в эту десятку записали у них и музыка весёлая и репертуар хороший и вообще там они заводят публику на раз - два .... а это чм...ное ФИОЛЕТ им только на поминках у бабуль слёзы выдавливать ....
Александр Показати IP 29 Червня 2012 12:12
Все що залишається інтернет-пітросянам, це писати ганебні коменти. Я сам займаюся вже сім років музикою, хоча і в іншому стилі. Прекрасно знаю що таке отримувати визнання. Прекрасно знаю, що таке отримувати визнання і отримувати гору тупих нелюбителів-лузерів з твого міста. Фіолет молодці з молодців. За два роки без грошей зробили більше ніж можна було! Так тримати! Чекаю на кліп та новий альбом! І сили волі побільше.Не звертати увагу на цих мережевих скунсів, типу Дабасса, тупенького відвідувача суперклубу "корида" (чи як там він називається тепер). Щасти!
Александр Показати IP 29 Червня 2012 12:15
і про Давню казку) Нехай ці клоуни весільні грати спочатку навчаться перед тим як на сцену лізти. Не кажучи про якісь рейтинги.
Сашко Показати IP 15 Жовтня 2012 23:43
Круті хлопці! Успіхів у подальшій творчості!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus