USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Листи волинським міліціонерам писатимуть діти. ФОТО

6 Вересня 2013 15:16
Працівники кримінальної міліції у справах дітей, здійснюючи профілактичні уроки в школах, розповідали дітям про всеукраїнську широкомасштабну просвітницьку акцію «Лист міліціонеру», участь у якій можуть брати учні 3-5 класів загальноосвітніх навчальних закладів.
Для цього потрібно написали лист міліціонерові. Діти можуть розповісти про себе або запитати у правоохоронця все, що їх цікавить, та написати, яким би хотіли бачити спілкування з людиною в погонах.
Щодо умов конкурсу: обсяг листа не повинен перевищувати одну сторінку, а наприкінці необхідно вказати відомості про автора: прізвище, ім'я, вік, клас та повне найменування навчального закладу.

Листи міліціонерам надсилайте до 1 жовтня 2013 року за адресою: [email protected], 01024, м. Київ, вул. Інститутська, 29/3.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus