USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Письменниця Люко Дашвар написала трилогію

11 Липня 2011 16:50
Письменниця Люко Дашвар написала трилогію «Биті Є». Перший роман нової трилогії носитиме назву «Макар» і вийде накладом 20 000 примірників.

За твердженням авторки, «Макар» буде однаково цікавою як для жінок, так і для чоловіків, - пише ЗІК 11 липня.

Сюжет нового роману «Макар», який невдовзі вийде друком, розгортається навколо однойменного героя книжки «Рай. центр».

У Макара є майже все: фірмовий одяг, машина, вечірки та інші принади заможного життя, проте виявляється, що машина службова, живе він у чужій квартирі на гроші вже не молодої коханки, як і раніше, бідний і від того до вереску залежний. Йому лишається тільки продовжити пошуки відповіді на актуальне питання сучасного життя «Гроші чи любов?».

Трилогія «Биті Є», за задумкою Люко Дашвар, буде розповідати про подальше життя хлопців з роману «Рай. центр». Другий і третій романи, як і нова книжка «Макар», будуть названі за іменами героїв «Макс» і «Гоцик». Новий роман «Макар» буде презентовано на початку осені у Києві та на «Форумі видавців у Львові» 16-17 вересня. Головний редактор видавництва Світлана Скляр про новий роман Дашвар зазначила наступне: «У романі багато реалій сучасного життя, але насправді він про вибір, про амбіції, про вміння вигравати і програвати».

Довідково:

Перший роман письменниці й сценаристки Люко Дашвар «Село не люди» став лауреатом премії конкурсу «Коронація слова-2007». Наступний роман «Молоко з кров’ю» став дипломантом «Коронації слова-2008» та переможцем конкурсу «Книжка року Бі-Бі-Сі-2008». Загальний наклад книжок письменниці, складає вже понад 180 тисяч примірників.

У 2010 році конкурс «Коронація слова» надав письменниці офіційний статус «Золотого автора» – автора, чиї твори продані накладом понад 100 тисяч примірників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вікторія Показати IP 11 Липня 2011 17:52
Вона - неймовірна, кожен її твір- задоволення!
Ольга до Вікторія Показати IP 11 Липня 2011 20:38
Згідна абсолютно!
VEKTRA Показати IP 12 Липня 2011 00:13
Прочитав "Мати все". За ніч. Був потужно вражений... Класно пише...!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus