USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Маленьких лучан запрошують у «закулісся» на екскурсію

29 Травня 2013 14:02
Наймолодші лучани матимуть нагоду потрапити за куліси театру ляльок. Після перегляду вистави «Троє в смужку» відбудеться чергова екскурсія у рамках проекту «Екскурсоводи у відпустці», - повідомили у Центрі туристичної інформації та послуг Луцька.

Із нагоди Всесвітнього дня захисту прав дитини найменші лучани та гості міста потраплять на екскурсію за куліси Волинського академічного обласного театру ляльок, що відбудеться після вистави «Троє в смужку» у неділю, 2 червня.

Актори та працівники театру розкажуть про історію та сьогодення театру, поділяться цікавими історіями та покажуть, як втілюються у життя казки.

Учасники екскурсії відвідають майстерню ляльок, побачать, як виготовляються декорації, познайомляться з роботою звукорежисерів та дізнаються, як створюється магія світла у театрі.

Участь у екскурсії безкоштовна. Усі охочі приєднатися до екскурсії зможуть отримати ідентифікатори об 11.45 біля пам’ятника святого Миколая. Квитки на виставу можна придбати у касі театру ляльок. Початок екскурсії – безпосередньо після завершення вистави.

Довідково:
Проект «Екскурсоводи у відпустці» було започатковано влітку 2012 року. У його рамках протягом літнього періоду відбуваються тематичні екскурсії, авторами яких є громадські діячі, журналісти, краєзнавці, письменники, митці. Проект має на меті поширення інформації про маловідомі факти з історії Луцька серед його мешканців та туристів, покращення іміджу міста.

Екскурсії розпочинатимуться щосуботи о 16.00. Теми та орієнтовний маршрут екскурсій анонсуватимуться на туристичному сайті Луцька та сторінці у Facebook.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus