USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міжнародний турнір з інлайн-хокею – у Луцьку

25 Жовтня 2013 16:27
Міжнародний турнір з інлайн-хокею «Адреналін-Стріт» відбудеться у Луцьку 26-27 жовтня за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк».

За нагороди у спортивно-оздоровчому комплексі «Арена Спорт» («Адреналін Сіті») змагатимуться команди ХК «Беркут», «Галли», «Мукачево», «Одеса», «Полонія», «Спартак». Початок змагань – 26 та 27 жовтня о 9.30.

До участі в турнірі запрошені вісім кращих аматорських колективів України (з Києва, Одеси, Ужгорода, Львова, Мукачева, Луцька) та Польщі (Жешув та Краків).

Довідково: інлайн-хокей (його ще називають роллер-хокей) виник у 60-ті роки минулого століття як спосіб підтримання спортивної форми членів провідних хокейних клубів НХЛ США і Канади. Хокей на роликах дозволяв скоротити витрати на утримання льодових арен в міжсезоння. Правила цього виду спорту відрізняються від традиційного хокею лише амуніцією – замість ковзанів ролики та спеціальна шайба.
Сьогодні це окремий повноцінний вид спорту, з якого проводяться світові першості і чемпіонати країн.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus