USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Модель-шпигунка спокусила 60-річного мільйонера. Фото

2 Липня 2010 13:00
Росіянка Анна Чапман, яку підозрюють у шпигунстві на користь Росії, мала романтичні стосунки з 60-річним мільйонером з Нью-Джерсі, вдвічі старшим за неї.

Про це інформує ТСН .

Росіянка та 60-річний Мічел Бітте познайомилися понад рік тому в одному з нічних клубів Манхеттена в Нью-Йорку. Як розповів The New York Daily News учасник тієї вечірки, Бітте любить оточувати себе гарними жінками, особливо росіянками.І Анна не стала винятком.

У пари був, як мінімум, один спільний інтерес - любов до розкішного життя у вищих колах суспільства.

Бітте є розведеним батьком двох дітей. Незважаючи на давнє знайомство, відносини з Анною у нього стали бурхливо розвиватися лише в останні пару місяців, коли мільйонер став все частіше бувати в її квартирі на Манхеттені.

«Не думаю, щоб у Мічел було щось особливе на її рахунок, він просто не може встояти перед красунями. Однак Анна, схоже, дійсно прив'язалася до нього», - сказав виданню один бізнесмен

Нині фотографіями росіянки, яку репортери вже охрестили «Червоною Анною» та «дівчиною Бонда», «лякають» американських морських піхотинців.

Так, цього тижня перед висадкою на Сейшелах для солдатів провели стандартний брифінг з безпеки, в ході якого демонстрували знімки і попереджали про обережність, - повідомляє автор одного з блогів на сайті The Washington Post.

Схоже, найбільш незабутнє враження на західну пресу справила фотографія, на якій дівчина дивиться так, що у чоловіків підгинаються коліна - вона облетіла весь світ, пише Financial Times Deutschland.

Також популярні інші фото золотоволосої німфи: на одній вона в сексапільній вечірній сукні, на іншій - у леопардовому топі на шкіряному дивані.

«Завдяки цим знімкам 28-річна Чапман відразу перетворилася на улюбленицю американської бульварної преси. І ця ж російська не просто якась чергова красуня - вона викритий агент», - пише автор публікації.

За всім галасом навколо особи красуні Чапман якось загубилося питання про те, в чому ж власне її звинувачують.

За інформацією на сьогоднішній день, лише одного із затриманих підозрюють у спробі зібрати секретну інформацію про американську ядерну зброю. Вочевидь, в завдання входило Анни зав'язувати під час коктейльних вечірок на Манхеттені контакти з впливовими людьми.

Нагадаємо, що американська влада затримала 10 осіб, які, за повідомленням міністерства юстиції США, були таємними агентами російської розвідки і працювали під неофіційним прикриттям.

Один з фігурантів шпигунського скандалу - Хуан Ласаро - зізнався, що працював на російську розвідку. За заявами влади, Ласаро розповів слідчим про деталі розвідувальної операції, яку можливі шпигуни проводили на території США. Його дружину, відому міжнародну журналістку Вікі Пелаез, відпустили під заставу у 250 тисяч доларів.

Ще один передбачуваний член групи - Крістофер Метсос - був узятий під варту на Кіпрі 29 червня. Метсос був відпущений під заставу, однак 30 червня правоохоронні органи Кіпру оголосили, що він втік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus