USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині - Дні Добросусідства

12 Червня 2014 17:51
Традиційні Європейські Дні Добросусідства відбудуться цьогоріч у серпні в прикордонних районах: Шацькому та Іваничівському. Про це повідомляє сайт 0332.ua.

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев провів робочу нараду, під час якої обговорювали поточні питання щодо підготовки та проведення цих заходів в нашому регіоні.

ЧИТАТИ ПРО ДНІ ДОБРОСУСІДСТВА 2013

“Дні Добросусідства триватимуть безпосередньо біля лінії українсько-польського державного кордону на берегах Західного Бугу. Заходи, які організовуються в їх рамках, покликані втілювати ідею приязного прикордоння та добросусідських взаємин, а відтак - й європейської інтеграції”, - зауважив Сергій Кудрявцев.

На території Шацького району заходи відбуватимуться з 7 по 10 серпня на переході “Адамчуки-Збереже”, через річку Західний Буг польська сторона перекине понтонний міст. Про це поінформував голова Шацької райдержадміністрації Олександр Кусько. Він також розповів, що триває активна підготовка, зокрема облаштовується територія з української сторони, попередній план заходів остаточно узгодять до початку липня. Зі слів Олександра Куська, упродовж чотирьох днів з обох боків кордону відбуватимуться наукові конференції, спортивні змагання, виставки, ярмарки, концерти, екскурсії.

Про активну підготовку до Днів Добросусідства доповів також і голова Іваничівської райдержадміністрації Андрій Бадзюнь. Зокрема, на переході Кречів-Крилів заходи відбуватимуться 23 серпня.

Також під час наради обговорили низку інших організаційних питань, що виникають при підготовці до проведення Європейських Днів Добросусідства на території Волинської області.

Фото з Днів Добросусідства 2013:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus