USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 42.60 42.90
  • PLN 9.75 9.90

На Facebook з'явиться функція Питання

25 Березня 2011 17:41
Найближчим часом у соціальній мережі Facebook з'явиться функція Питання, яка дасть можливість користувачам радитися з друзями.
Про це повідомив Кореспондент .
Кнопка Питання (Questions) має з'явитися в меню Опублікувати поруч із пунктами Статус, Фотографія, Посилання, Відео.

Як завили в адміністрації Facebook, функція Питання була придумана як спеціалізована версія статусу, в якому користувачі опитували друзів на цікаві для них теми, наприклад: Який ваш улюблений ресторан?

Як зазначається в компанії, відповіді на подібні питання не вимагають залучення експертів, а цінні для користувачів тим, що відображають думку їхніх друзів.

Подробиці про нововведення доступні на спеціальній сторінці Questions. Керівництво Facebook планує запустити нову функцію найближчим часом, причому вона майже відразу стане доступною користувачам у всьому світі. На даний момент функція ще не активувалася.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для користувачів Facebook в Україні та Росії став доступний сервіс Місця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus