USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

На «Jazz Bez» у Луцьку виступатимуть «фірмачі». ПРОГРАМА

4 Грудня 2012 15:09
Знані майстри джазу з США, Канади, Великобританії, Польщі та України виступатимуть на фестивалі «Jazz Bez» у Луцьку.

Про це розповів президент Луцького джазового клубу Олег Баковський під час прес-конференції 4 грудня.

За його словами, фестиваль відбуватиметься з 7 по 17 грудня у 15 містах України та Польщі. Луцька ж частина стане початком такого транскордонного музичного марафону. Протягом 3 днів, з 7 по 9 грудня, місто відвідають справжні зірки джазу.
А прийме у себе «фірмачів» джазу, як назвав музикантів Олег Баковський, Луцький Палац культури. У перший день вже з 19:00 на «Jazz Bez» виступатимуть зірка американського джазу гітарист Майк Расселл із польськими музикантами «Klos & Dabrowski Project». А продовжить вечір інтернаціональний колектив «Vinita Formation». До нього приєднається один із кращих майстрів фрі-джазу, унікальний нью-йоркський саксофоніст Петер ван Гуффель.

У суботу, 8 грудня, о 18 годині концертну програму розпочне луцький джаз-бенд «Fusion Friends». За словами Олега Баковського, їхня музика зазвучить трішки по-новому, адже акомпанувати музикантам буде знана в Україні «stage woman» піаністка Наталя Лебедєва. Відразу ж після лучан на сцену вийде українсько-португальский колектив «Sonic Forecast: T. Bakovsky Project», у складі якого буде іменитий барабанщик Луіс Кандеяс. На завершення другого дня фестивалю для лучан підготували сюрприз: для них виступить класик американського джазу, трубач Едді Хендерсон, який гратиме разом із польським музикантом Томеком Грохотом.
Третій день розпочнеться о 18:00 виступом волинської формації «Пластилін», до якого, можливо, приєднається й один із організаторів «Jazz Bez» у Луцьку Олег Баковський. Далі у програмі – польський гурт «Daktari». А завершить луцьку частину джаз-фестивалю «Meeting of Sounds», який об’єднає музикантів із Росії, України та Великобританії. За словами Баковського, колектив може сподобатися поціновувачам джаз-року, адже у ньому зіграє відомий російський музикант Сергій Летов який виступав із класиками російського року.
Вартість квитків буде прийнятною. За словами організаторів, один день фестивалю коштуватиме від 25 до 50 гривень.
А детальніше про «Jazz Bez» можна дізнатися на офіційному сайті Луцького джазового клубу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чеширский Кот Показати IP 4 Грудня 2012 16:32
Билеты относительно недорогие 25 и 50.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus