USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На «К1» по суботах гратимуть у КВН

10 Грудня 2009 18:38
З 12 грудня «К1» транслюватиме нові  ігри команд Вищої Ліги Міжнародного Союзу КВН сезону 2009-го року.
Зокрема в ефірі вийдуть 1/8, 1/4, два півфінали та фінал ліги. Окрім цього канал покаже  музичний фестиваль у Юрмалі  «КіВіН голосящий-2009» та спецпроект, присвячений Дню народження КВК. У Росії ці проекти вже частково транслював «Первый канал».
Після закінчення ігор Міжнародного Союзу на «К1» планується показ Першої Української Ліги КВН за участю команд «Віктор Федорович» (НТУУ «КПІ», Київ), «Злі язики» (Київ), «Збірна блондинок України» (Харків), «В ногах правди не має» (Одеса), «Еталон» (Львів) та інші, – повідомляє Телекритика.
Ці проекти виходитимуть на каналі щосуботи о 20.00.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
seal Показати IP 10 Грудня 2009 20:35
Очевидно КВН почав втрачати свої рейтинги, раз його трансляції зникають з провідних українських каналів, а переходять на другорядні. Зникла його гострота, та й гумор став якийсь однобокий. Особисто дивився останній випуск по Первому загальноросійському каналу і нічого нового яскравого не побачив.
Таня Показати IP 10 Грудня 2009 21:11
КВН не такий популярний як раніше. Бо телебачення заполонили інші проекти, більш сучасні і не ординарні. Хоча КВН дав дорогу багатьом нині популярним артистам Галустян., Зеленський (і весь 95 квартал )і т.д. їх дуже багато і це чудово. Можливо і до КВН повернеться слава, адже старе завжди з часом стає модним, тому має жити і надалі, хоч і на другорядних каналах.
OrestN Показати IP 11 Грудня 2009 12:25
КВН та інші інтелектуальні передачі зникають по іншій причині. власниками телеканалів стають одіозні особи далекі від української культури, а то і українофоби які думають про виручку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus