USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На «Підкамені» усіх бажаючих вчитимуть співати

25 Червня 2013 14:27
Спробувати свої сили у хоровому мистецтві зможуть учасники фестивалю «Підкамінь 2013».

Про це повідомили у прес-службі фестивалю.

Учасники фестивалю вправлятимуться у хоровому мистецтві під керівництвом хору «Як умієм, так і пієм».

Колишній учасник гурту «Перкалаба», художник та музикант Ярема Стецик кілька років тому започаткував фестивальний хор «Як умієм, так і пієм».

«Ми не є типовим хором. Ми вчимо співати, працювати у команді, та головне - спілкуватись з допомогою емоцій та звуків!» - розповідає Ярема.

Протягом трьох днів на фестивалі відбуватимуться підготовки хору до виступу на сцені:
«Репетиції технічні, ми вокали не «ставимо», в нас лише кілька вправ на вигуки. Основне завдання – навчитись працювати в команді. Будемо співати пісні із репертуару гурту «Перкалабські придатки». Керуватиму хором я, а волонтер-бубніст битиме сильну долю. На третій день репетицій ми виступ хору на сцені», - говорить Ярема Стецик.

Незалежно від музичних талантів, віку та статі, долучитись зможе кожен, хто прагне розваг.

Нагадаємо, що «Підкамінь 2013» відбудеться 19-21 липня в одйноменному селищі, що у Бродівському районі, на межі Львівської, Рівненської та Тернопільської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus