USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

На свята українці перетворюють місця відпочинку на смітники. ВІДЕО

7 Травня 2013 09:23
Традиційно травневі свята українці проводять на природі: пікніки, шашлики, риболовля та сонячні ванни. Через брак сміттєвих баків відпочиваючі засмічують ліси, - про це йдеться на ТСН.

У зелені зони українці вибираються великими компаніями та цілими родинами. Наслідки такого відпочинку вже видно неозброєним оком. Після себе відпочивальники залишають гори сміття.

Шашлики смажать на кожному кроці. Дехто ловить рибу. Після шостого дня святкування в лісі поруч із галявинами виросли цілі купи сміття.

Відпочивальники полегшили собі завдання і усі відходи після святкового столу викидають у себе фактично під носом. Дехто каже, що сміття викидає пристойно - у пакеті.

Люди, котрі живуть поруч, кажуть, що таке бачать кожного сезону. Від такого пейзажу їх могли б урятувати баки для сміття. Проте їх немає. Натомість, що тут їли та пили відпочивальники, видно відразу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олег Показати IP 7 Травня 2013 10:26
Не навчені однако . Бидло-с.
trash Показати IP 7 Травня 2013 12:54
Це по нашому, по українськи! А суботники для чого були - прибрали, а тепер можна все літо і ср...ть, а потім, через рік, героїчно виходити знову на суботники! Слава "Героям"! :)))
Коля Показати IP 7 Травня 2013 14:33
а все залежить від виховання і внутрішньої культури людини...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus