USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На ТБ заборонили сюжет про Азарова і Могильова.ВІДЕО

12 Вересня 2010 14:46
Рада профспілки працівників ЗМІ «Медіафронт» заявила про заборону виходу в ефір СТБ сюжету про мовну освіченість чиновників.

Про це йдеться в рішенні ради профспілки, - пише Відголос.

Рада розглянула клопотання спеціального кореспондента СТБ Сергія Андрушка з приводу невиходу сюжету про незнання чиновниками української мови.

Сюжет був повністю готовий на момент випуску, але не потрапив до випуску новин.

«Медіафронт» вирішив звернутися до редакційної ради телеканалу СТБ з вимогою роз'яснити причини заборони виходу до ефіру змонтованого матеріалу Андрушка.

В разі відсутності відповіді протягом трьох днів профспілка обіцяє звернутися згідно з законом «Про профспілки» до комісії з журналістської етики.

Також «Медіафронт» має намір звернутися до комітету Верховної Ради з питань свободи слова та ЗМІ та спецкомісії парламенту з розслідування випадків цензури з проханням надати оцінку як репортажу так і факту невиходу його до ефіру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
отак Показати IP 12 Вересня 2010 15:47
Ось і голосуйте після цього за ставленика Партії Регіонів - Романюка.
Об"єктивний до отак Показати IP 12 Вересня 2010 17:52
Шановні платні коментатори. Дивіться не перестарайтеся. Подумайте - аби зворотнього ефекту не вийшло. БО те, що у вас нема почуття міри і нормальної фантазії, аби писати адекватні коментарі - це, я думаю, всі зрозуміли. Ану, люди добрі, хіба я не правий?
отак до Об"єктивний Показати IP 13 Вересня 2010 09:12
Допекло? Значить правду пишуть....
Клим Савур Показати IP 12 Вересня 2010 20:28
Друзі, може ви помітили, тут, в новинах де згадується партія регіонів, або їхній ставвленик Башкаленко, неможна написати коментар... Чого-б це ???? Боїтеся, що напишем якусь "каку" про владу ??? Ганьба !!!!
несторонній Показати IP 12 Вересня 2010 23:39
Праві, звичайно! Дістали ці "клацалки" зі БЮТу, і дійсно жодної міри фантазії..Скоро в матеріалі про погоду будуть писати "..бачите, погана погода, це все ПР і їх ставленик Романюк"))
отак до несторонній Показати IP 13 Вересня 2010 09:10
Правда очі коле?
ні до несторонній Показати IP 13 Вересня 2010 09:18
Дістали - ідіть читайте однкласники :))) Правді рота не заткнете!
VlaSSовець до несторонній Показати IP 13 Вересня 2010 09:29
Тут ти не правий... За погоду відповідають бандерівці... РигіАнали взагалі ні за що не відповідають...
мама-патріотка Показати IP 13 Вересня 2010 12:28
точно, ну чому не можна коментувати публікації про Башкаленка і ПР??? НЕЧЕСНО!!! от такі ви демократи. звичайно, бо вам одних матюків напишути. народ обурений і ненавидить вас - регіонали!!! йдіть ви далі з України

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus