USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині молодь боротиметься за виживання. ВІДЕО

6 Травня 2013 09:39
У зелені волинських лісових хащ, поміж непрохідних боліт та цвітучих галявин, уже восьмий рік поспіль відбуватиметься незабутнє дійство. Дві сотні молодих людей, сміливих і завзятих, закумуфльвоних та замаскованих боротимуться за «виживання» та перемогу.

Відтворюючи військовий впоряд та звичаї УПА, дотримуючись суворих правил протягом 4 днів, учасники теренівки отримають незабутні враження та цінний досвід.

ВМГО «Національний Альянс» запрошує тебе взяти участь у цій захоплюючій теренівці!

Відбуватиметься вона на теренах «колиски» УПА у Цуманських лісах Волинської області з 9 по 12 травня.

Пройди з нами призабутими стежками героїв! Відчуй смак їх бойового життя! Дух побратимства чекає на тебе! Зголошуйся на «Звитягу-2013»!

Інформаційні партнери теренової гри «Звитяга-2013»: інтернет-видання Волинські Новини, ВолиньPost, СІЛЬ, Волинська правда, 0332.in.ua, Молодіжний портал Волині, ОГО, Волинська обласна державна телерадіокомпанія, радіостанція ЕРА FM, газети Волинь-Нова, Наше Дзеркало.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Комсомол Показати IP 6 Травня 2013 10:28
Фошисты необразованые.Фошизм не пройдет.Фошизм не пройдет.
Україна Показати IP 6 Травня 2013 12:07
Молодці! Необхідно побувати самому у тих місцях, де наші герої УПА, прості люди, самотужки боролися проти комсомольської і комуністичної навали. Лише тоді можна перейнятися їхнім духом, їх патріотизмом, їх відважністю!
Кононович. Показати IP 6 Травня 2013 13:35
Москвич. не фошизм, а фашизм не тупи!
Любі свині Показати IP 6 Травня 2013 14:22
"Комсомолу" - канановіч - тільки вмієш що по клавішам бецати.Нічого серьйозного не спромігся зробити ні в житті ні на "партейном поприще". Єслі давіт настальгія - чємодан - вокзал-расія!!! А альянсівці молодці - замість гопотою ходити щось корисне і собі і людям роблять.
Корінний лучанин Показати IP 6 Травня 2013 14:51
У нас в Україні весь народ бореться за виживання!! Молодь хай попробує, нехай навіть епізодично(лише 4дні), може далі знадобиться на постійно!!! В військовій частині де служив(при Союзі)у нас часто влаштовували марш-кидки на 20км з повною викладкою на норматив. Ото було виживання! Не всі витримували.
Я Показати IP 6 Травня 2013 15:46
Будут малолетки рассказывать как их прабабушки под идеей "незалежності" сексуально удовлетворяли солдат вермахта с надеждой что не убъют. А прадеды в это время расстреливали мирных жителей .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus