USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині на деревину ставлять штампи

7 Червня 2013 16:49
Аби не крали деревину на всі стовбури зрубаних дерев на Волині набивають спеціальну наклейку з індивідуальним номером.

Його вносять у комп’ютер. Після цього, на деревину виписують накладні, у якій зазначають породу та діаметр кожного дерева. І тільки після цього, її можна відправляти на продаж. Тож у разі неідентифікованого перевезення лісу його можуть конфіскувати, - інформує Аверс.

Інженер Маневицького лісгоспу Василь Бусел з цього приводу зазначив: «Якщо деревина йде без чіпів, без бірок, вона вважається незаконною… Це працює в усіх лісництвах, наш лісгосп перейшов на тільки електронний облік деревини. Вона попадає на нинішній склад або споживачам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
С Показати IP 7 Червня 2013 21:04
не на "нинішній склад" а на "нижній склад" - це такий лексикон в деревозаготівельній сфері хоча кому я це пишу.. всім по.уй
Сергій Показати IP 7 Червня 2013 21:47
Або з портретом колісника. Тоді хоч за кордон. Все включено.
123 Показати IP 7 Червня 2013 22:12
Лісгосп по боргах не платить бо Київ не дає грошей и забив на бори лісгоспу великий БОЛТ!. але гроші за ліс і сам ліс строго по накладним! щоб не крали до Кийова!)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus