USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Намібія і Гватемала – туристичні конкуренти України

13 Квітня 2011 15:23
На Всесвітньому економічному форумі опублікували рейтинг туристичної конкурентноздатності країн Європи, в якому Україна опинилася на 38 місці з 42 європейських країн.

У першу п’ятірку рейтингу ввійшли традиційно привабливі для туристів країни. Зокрема, список очолила Швейцарія, друге місце зайняла Німеччина, за нею розташувалися Франція, Австрія та Швеція відповідно.

У низу рейтингу, разом з Україною розташувалися Сербія, Вірменія, Боснія та Герцоговина і Молдова.

У рейтингу туристичної конкурентоздатновсті країн світу Україна опинилася на 85 позиції, тоді як у попередньому звіті країна займала 77-е місце. У 2011 році Україна опинилася на одному рівні з Намібією, що займає 84 позицію і Гватемалою, яка розташувалася на 86 місці.

Росія, як і в попередньому рейтингу, зайняла 59-е місце серед країн світу, на одному рівні з Уругваєм (58) і Аргентиною (60).

ТОП-10 світового рейтингу склали США, Великобританія, Іспанія, Канада і Сінгапур. Останні три місця в рейтингу дісталися Бурунді, Анголі і Чаду, - повідомляє Компаньйон .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus