USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Один в каное» презентували лучанам «невидану книгу»

1 Квітня 2018 09:00
У рамках всеукраїнського туру гурт «Один в каное» презентував у Луцьку свій новий альбом. Камерність і затишок панували впродовж усього виступу, незважаючи на заповнений глядачами зал.

Свій концерт гурт розпочав із нових пісень, попередньо не сказавши ні слова до слухачів, що дозволило усім присутнім поринути в атмосферу медитації. Присутні в залі підтримувала виконавців теплими оплесками після кожної композиції. «Будь мені кимось», «Прекрасний оповідач», «Розсипаюся», «У мене немає дому», «Пісня про вовка» та багато інших вперше прозвучали для лучан.

Особливістю усього виступу були ремарки солістки до кожної пісні, аби зал міг зловити правильну хвилю і якнайкраще відчути посил автора. Крайню пісню альбому «Ікони» виконавці присвятили українській інтелігенції 60-х років, так званим «шістдесятникам».
Зігріли «каноїсти» публіку не лише «Піснею про Лісабон», а й усім вже відомими композиціями. «Таким був наш новий альбом, але маємо для вас ше шось», - продовжила солістка.

«Човен», «Мамма», «Демони» зачаровані слухачі виконували в один голос разом із гуртом.
Навіть після почутої програми зал вперто сидів і оплесками й вигуками «на біс» кликав виконавців повернутися на сцену. Звісно ж, покинути таку публіку без ще кількох усіма улюблених пісень гурт не міг, а вдячні слухачі подякували за такий вечір-сповідь палкими оплесками та запрошеннями приїхати в гості ще.

Текст - Анна-Марія Сторонська

Фото - Богдан Приступа
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зоряк Шкорян Показати IP 1 Квітня 2018 12:20
Гарна музика, інтелектуальна. Вокал, тільки, якийсь нявкаючий, котячий. Але ж і марець надворі, недивно.
Соня Показати IP 1 Квітня 2018 20:58
Хто заснув на цьому концерті, той я. Дуже сумно все було... І трохи скучно
Саня до Соня Показати IP 1 Квітня 2018 21:34
А чого ви очікували від концерту ОвК? У них всі виступи такі спокійні. Навіть під час концерту вокалістка казала "наступна наша сумна пісня..."
Павло Клипін Показати IP 12 Травня 2018 13:02
Мені дуууже сподобався концерт))) Я просто сидів і насолоджувався) Ніколи не забуду цей день)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus