USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Паб для любителів «туалетного» гумору. ФОТОРЕПОРТАЖ

1 Жовтня 2013 21:00
Оригнінальний паб, де не позбавлені гумору відвідувачі можуть пообідати за столиками, декорованими під унітаз та посидіти у ванній, можна знайти у Києві.

Такий собі витвір мистецтва «зустріла» кореспондент Волинських Новин під час поїздки до столиці.

ЧИТАТИ ЩЕ: НІЧНИЙ КИЇВ ОЧИМА ЛУЧАНКИ

Зі слів одного із працівників закладу, ідея створити місце для відпочинку з незвичним інтер’єром з’явилась спонтанно – хотілось придумати щось кардинально нове і оригінальне.



До речі, такий паб – непогане рішення для тих «рестораторів», які хочуть зекономити на предметах інтер’єру: усі декорації коштують значно дешевше, ніж дизайнерські меблі із салону.




Що ж неординарного можна зустріти у цьому кафе? Так, зайшовши до першої зали, одразу в очі кидається меню, що надруковане на «вафельному» рушнику та світильники-відра, до яких прищіпкою і прикріплене це ж меню.




Замість серветок на столах - туалетний папір, перечниці та сільнички – у формі кранів.



Усі стіни закладу щедро оздоблені смішними картинками, порожніми пляшками та предметами, що їх кожен може зустріти у власні ванній кімнаті чи туалеті: крани, лічильники, рулони туалетного паперу з наждаку та інші «премудрості» із життя сантехніків.





Біля входу до пабу стоїть «золотий» унітаз, куди особливо вдячні відвідувачі кидають монетки для того, щоб повернутися сюди знову.



Клумби – на ту ж тематику.



Варто зазначити, що ціни на їжу у закладі досить толерантні, а меню «рясніє» тематичними назвами страв, як от «вандус», «змішувач» і тому подібне.



Єдине, що власники «забули» - це прикріпити до дверей табличку: «Людям із відсутністю почуття гумору вхід заборонений».















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 2 Жовтня 2013 00:10
Прикольно...
SVV Показати IP 2 Жовтня 2013 11:52
Рідний "ДІМ" сантехніка!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus