USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Під Луцьком з’явилась самопроголошена республіка

31 Травня 2014 16:33
Студентський фестиваль «Студреспубліка-2014», який організовують в дитячому таборі «Ровесник», що в селі Забороль, зібрав сотні студентів луцьких вишів, які протягом трьох днів будуть змагатись за звання найкращого.

Такий захід організовують вже дев’ятий рік поспіль. Зі слів співорганізатора дійства Валерія Пельца, цьогоріч не готували гостям жодних особливих несподіванок чи сюрпризів – мовляв, все відбудеться в дусі «старої школи».

«Студенти вже звикли, що в кінці навчального року їх чекає таке дійство, де вони зможуть весело провести час, познайомитись з новини людьми, набратись сил на літо та, звичайно, попрацювати», - каже чоловік.

Три дні триватиме змагання, під час яких спудеї намагатимуться здобути найбільшу кількість балів в актив своєї команди. Адже переможці матимуть змогу взяти участь у всеукраїнському етапі фестивалю «Студреспубліка», який торік відбувся у Криму.

Не дивлячись на несприятливу погоду, учасники облаштували табір та наметове містечко, і вже в перший день мали змогу взяти участь у квесті, інтелектуальній грі «Мафія», тощо.

До слова, на території табору під час фестивалю заборонили вживати алкогольні напої та курити цигарки. Також учасників зобов’язали стежити за чистотою прилеглої території.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Дід Панас Показати IP 31 Травня 2014 17:07
На передостанньому фото щирі українські традиційні танці.
Анонім Показати IP 31 Травня 2014 17:14
за юмор плюс
Краматорчанка Показати IP 31 Травня 2014 23:00
Все так как пишет Сергей Краматорск, подтверждаю. И хочется, чтобы Вы, люди с Западной Украины, открыли глаза и наконец-то поняли, что эти ценичные брехуны из правительства, эти продажные твари укросми столкнули лбами не два каких-то разных народа, а Украинцев с разных краев нашей страны. Не верьте зомбоящику, вы едете к нам на Донбасс убивать не мифических путинских найманцив, вы стреляете в своих - украинцев. Может мы думаем немного по другому, герои у нас другие, может мы не восхищаемся американцами и не стремимся сломя голову и не думая о последствиях в Европу, но все же мы с вами одной крови.
Волинянка до Краматорчанка Показати IP 2 Червня 2014 11:41
Тут довсім про інше йдеться. У дітей свято. А у тебе одне в голові і те не по темі. не треба нам відкривати очі. бачимо самі. Скільки ж сердобольних розвелося, всім так хочеться показати нам "правду".
Читач до Краматорчанка Показати IP 4 Червня 2014 11:10
Ну ось вам ще один доказ того, що в Інтернеті пишуть російські боти. Не люди, а прості комп'ютери. Бо нормальна людина не може прочитавши взагалі аполітичну статтю написати коментар про ситуацію в Україні посилаючись ще на чийсь коментар якого просто не існує...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus