USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Податківці анонсують новий мультик про податки. ВІДЕО

5 Липня 2011 17:15
Оприлюднили тізер мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців.

На сьогодні над повнометражною версією мультиплікаційного фільму працює команда художників-аніматорів з усієї України, - повідомили у ДПА України.

Заступник голови ДПС України Олександр Клименко зазначив, що після консультацій з дитячими психологами було вирішено відмовитись від суто комерційного формату 3Д анімації, на користь класичної мальованої анімації.

«Саме тому робота над повною версією триватиме більше півроку і потребує великої команди митців», - підкреслив він.

Клименко також зауважив, що в процесі роботи над мультфільмом було частково змінено сюжетну лінію та персонажів. «Остаточний варіант сценарію вже не містить відомих мультиплікаційних героїв як то Троє поросят чи Червона шапочка, що були присутні в сценарії переможця конкурсу «Країна сплачених податків» Людмили Богданової.

За сюжетом, головний податковий інспектор Сан Санич Лелеко та його діти за допомогою гри «Місто мрій» потрапляють у казкову місцевість, де і відбуваються головні пригоди фільму», - розповів він.

Олександр Клименко додав, що повнометражна версія картини вийде у жовтні 2011 року.

Він висловив сподівання, що цим проектом робота податківців з формування податкової культури у суспільстві та підвищення престижу своєї служби не завершиться.

«Навіть славнозвісний Уолт Дісней свого часу переймався цими проблемами. Одна з серій мультфільмів про Дональда Дака присвячена проблемам оподаткування. І після того, як у 1943 році цей твір вийшов на екрани, надходження податку на доходи зросли в чотири рази. Не знаю, чи вдасться нам повторити досягнення генія мультиплікації, але ми сподіватимемося на позитивний результат», - додав Клименко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus