USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Посол США заспівав «Червону руту» в вишиванці. ВІДЕОРОЛИК

23 Серпня 2013 21:00
Посол США в Україні Джефрі Пайятт привітав Україну з Днем Незалежності українською мовою.

Дипломатичне представництво США в Україні незвичайним чином привітало Україну з Днем Незалежності, який українці святкуватимуть завтра, 24 серпня. У посольстві зняли відеоролик, в якому Надзвичайний і Повноважний Посол США Джефрі Пайятт у вишиванці українською мовою привітав українців зі святом, - інформує ICTV.

«З нагоди 22-ї річниці незалежності України ми хочемо побажати вам чудового свята з музичним привітанням – від американського народу українському народові. З Днем Незалежності, Україно», - сказав посол.

Після цього на відео видно, як працівники посольства США, одягнені в українські народні костюми, заспівали відому пісню Володимира Івасюка «Червона рута».

У зйомці відео взяли участь понад 15 працівників посольства з різих відділів. Відео, зняте працівниками посольства США в Україні з`явилося на офіційному каналі дипломатичної місії на YouTube.

«Працівники посольства вирішили заспівати одну зі своїх найулюбленіших українських пісень «Червона рута», щоб висловити свою повагу до української культури і відзначити це свято», - йдеться в підписі під відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus