USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Потап і Каменських написали баскетбольний гімн

15 Грудня 2009 12:45
Баскетбольний клуб «Донецьк» презентував новий гімн команди. Авторство пісні-гімну належить популярному дуету Потапа та Насті Каменських.
«Представник БК «Донецьк» зателефонував нам і поцікавився, чи змогли б ми написати таку пісню. Ми відповіли, що зробимо це з великим задоволенням. І ми написали веселу прикольну пісню-гімн, яка буде заводити трибуни і вести команду до перемог», - сказав Потап.
«Я з дружиною одного разу був на баскетболі в Америці, в Нью-Джерсі на матчі NBA, коли «Нью-Джерсі Нетс» грали проти «Майамі Хіт». І мене дуже прикололи американські музичні вставки, які надавали грі характеру справжнього шоу, тому ми написали для БК «Донецьк» заводну композицію-гімн за зразком тих, які звучать на найбільш успішних баскетбольних майданчиках світу», - наводить слова виконавця сайт кубу, – повідомляє сайт Чемпіон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 15 Грудня 2009 15:24
даний колектив якраз і спеціалізується на розважальних піснях. думаю і гімн їм вдався на славу!
Таня Показати IP 16 Грудня 2009 19:10
Вони це вміють. Болільникам БК «Донецьк» буде цікаво, прикольно, весело. Можливо ця пісня допомагатиме гравцям БК «Донецьк» і вони здобуватимуть лише перемоги.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus