USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Працівники Луцького зоопарку назвали улюбленців відвідувачів. ФОТО

9 Липня 2013 14:37
Про ведмедів найбільше запитують відвідувачі у працівників Луцького зоопарку.

Про це повідомляють на сторінці Луцького зоопарку у соцмережі Facebook.

«Видно, що у відвідувачів нашого зоопарку улюблені тварини - ведмеді», - пишуть працівники зоопарку.

За їхніми словами, усі дуже переймаються самопочуттям звірів.

«Не менше десятка разів на день чуємо: «Ваш ведмідь часом не вмер? Якось дивно лежить», або ж «Налийте йому води. Він помирає від спраги». Ну і загальне: «Ваші тварини голодні. Вони весь хліб з'їли, який ми принесли», - повідомляють у зоопарку.

Працівники запевняють, що ведмеді добре себе почувають, їм міняють воду щонайменше двічі на день та дають соковмісні фрукти й овочі. Годують тварин - тричі на день. А якщо ведмідь лежить - це не означає, що йому погано, можливо, він просто спить.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
звір'ята Показати IP 9 Липня 2013 15:00
в замітці написана неправда ми дійсно голодні а воду нам міняють не два рази на день а часом раз в два або три дні ведмідь каже що постійно хоче їсти не має навіть сили рухатись а тому й весь час лежить добре що приходять дітки які на відміну від дорослих можновладців мають добрі серця та приносять нам поїсти ми дуже їх любимо людоньки добрі змилуйтеся над нами прийдіть до нас на цілий день і самі побачите як нам тяжко в яких негуманних умовах ми змушені існувати нас тримають в клітках і вольєрах щоб ми не пішли пікетувати міську раду та не зжерли дуже погану людину а саме мера романюка
Томатний Показати IP 9 Липня 2013 19:37
Шановний(на) "звір'ята", щож ви на фейсбуці не коментуєте статті під реальним іменем? Сцикотно в очі обсирати зоопарк?
звір'ята до Томатний Показати IP 9 Липня 2013 23:00
пане томатний якби ми знали що таке фейсбук ми б не сиділи голодні в клітках ви б ще про твіттер чи інстаграм нам згадали ми звір'ята колективний розум яких дозволяє нам писати каменти на вн тому знизьте планку вимог до нас посміхніться і нехай вам щастить заважди і в усьому щиро бажаємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus