USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Про перший рок-урок у Луцьку: спогади «ольдскульних». ФОТО

16 Листопада 2013 13:48
Два роки тому 32 учні вперше сіли за парти рок-школи. Парт у нас, звісно, не було і не буде, але, дійсно, 16 листопада відбувся перший рок-урок!

Про це пишуть у групі спільноти рок-школи Garage у «Фейсбуці».

Тоді не те, що учні, а самі викладачі і тим більше організатори рок-школи не уявляли як все має відбуватися: яка рок-шкільна програма, як навчати і коли випускати.

Ми вчилися разом з вами, щодня, щомісяця. І щороку ставали сильнішими і кращими з кращих.

Багато учнів змінилося з того часу: хтось йшов і знову повертався, хтось йшов назавжди, але щоразу з’являлися нові й нові. Вас, «ольдскульних», залишилося лише декілька! Але приємно, що викладацький склад майже не змінився!, - пишуть автори повідомлення.

Сьогодні рок-школа – не просто проект, ідея, це ціла сім’я. І ми відчуваємо себе багатодітними батьками! Це ціла машина, яка, віримо, відродить рок-культуру у Луцьку. Адже уже ви збираєте на свої концерти рекордну кількість людей! Вас хочуть бачити і чути. Ми дуже сподіваємося, що через декілька років справжні рок-зірки в одному з інтерв’ю зізнаються: «Все почалося із луцької рок-школи Garage».



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Metaller Показати IP 16 Листопада 2013 23:02
А brutal death metal чи black metal ви вчите грати? Чи такого не знаєте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus