USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Секретарки волинських чиновників: «Про шефа або добре, або нічого»

9 Березня 2010 12:27
Секретар керівника – одна з найбільш жіночих професій. І найбільш особливих. Секретарю начальник мусить довіряти майже як самому собі. Й, окрім того, кажуть, що секретарі є часто віддзеркаленням власних шефів, їх «альтер его».
Користуючись нагодою - святом усіх жінок 8 березня - «ВН» вирішили ближче познайомитися з секретарями-референтами перших осіб Волині і Луцька.
Секретар голови Волинської обласної ради Анатолія Грицюка Алла Філіпчук каже, що працює в апараті обласної ради з 1998 року. «З моїм керівником працювати приємно, завжди є повне взаєморозуміння. Він хороша людина, з ним можна завжди порадитись» - каже вона.

Секретар приймальні голови обласної державної адміністрації Миколи Романюка - Надія Сельвеструк.  «10 років я працювала з Клімчуком Борисом Петровичем. А вже 4 роки на пенсії. Вже 18 років працюю в обласній державній адміністрації. Робота у приймальні складна і відповідальна, але мені ця робота подобається. Микола Романюк дуже організований і справедливий. З ним легко працювати. Керівник завжди говорить, що все треба робити швидко і оперативно. Зі мною працює сестра-близнючка Любов Олексіївна Малиш».

Софія Новосад – секретар-референт луцького міського голови Богдана Шиби. «В міській раді працюю 2 роки, але секретарем – 3 місяці. Мій сьогоднішній керівник, напевно – найкращий. Знаю, що кажу, бо працювала  не з одним керівником. З Богданом Павловичем  набагато легше спілкуватися, ніж з іншими керівниками, з якими я працювала».
Софія Новосад розповіла, що традиційно на 8 березня і інші свята міський голова любить дарувати квіти.

Секретар-референт першого заступника луцького міського голови Лариси Соколовської Інна Коробко секретарем працює третій рік. «З Ларисою Миколаївною мені працювати дуже комфортно і легко. Лариса Миколаївна красива жінка і мудрий керівник. Кожного дня від неї набираюся позитивної енергії, тому ходжу на роботу з задоволенням. Стараюсь переймати від неї жіночу мудрість, як від керівника і від жінки» - каже Інна Коробко.

У Софії Троцюк – відразу два начальники. Адже вона працює у спільній приймальній заступників луцького міського голови Миколи Іванюка та Анатолія Пархом’юка. «Працюю секретарем всього три тижні. Подобається робота, бо спілкуюсь з багатьма людьми. Мої керівники пунктуальні, доброзичливі. Секретарю завжди знайти підхід до людини, яка приходить до керівника і не завжди розуміє що той дійсно зайнятий і не може прийняти».

Колега Софії Троцюк - Вікторія Васюхник, яка працює секретарем-референтом у тій же приймальні Іванюка та Пархом’юка, посаду обіймає уже третій рік – з серпня 2007-го. Її попередніми шефами, були тоді секретар міськради Святослав Зелінський та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Владислав Стемковський.
«Вони володіють всіма якостями досвідчених управлінців - відповідальність, наполегливість, вимогливість, серйозний підхід до завдань» - каже Вікторія. І додає, що «найголовніше те, що, незважаючи на будь-які  обставини, вони залишаються просто людьми».

Секретар-референт заступника міського голови Петра Гоцалюка Інна Клімова каже, що найстарша зі всіх секретарів у міській раді. «Секретарів кому за 40 уже немає. Починала працювати з 1992 року. Моїми керівниками були і Анатолій Володін, і Володимир Поліщук, і Сергій Тарасюк». Минулого року  Інну Клімову міський голова Богдан Шиба відзначив грамотою за гарне виконання роботи. «Секретар повинен бути привітним, розуміти свою справу, вміти людину вислухати» - каже Інна Клімова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
пандора Показати IP 10 Березня 2010 11:32
Усі молоденькі - мабудь діти вищестоящих. Або ж добре заплачені. Дивно, а чому більшість має стає від 3-х тижнів до року? І ще. Хртілося б знати про секретарок наших організацій, особливо контролюючих. Хто сидить і "гавкає", що Боса немає, коли так хочеться запитати....Люди повинні бачити ці знахабнілі обличчя!!!!
VSC Показати IP 10 Березня 2010 11:47
Фотки - полный отстой. Ничего не изменилось, когда вы научите своих писак фотографировать?
editor Показати IP 10 Березня 2010 13:31
Коли наш репортер знайомилася з героїнями цього матеріалу, Вікторія Васюхник була у відпустці. Тому її фото у матеріалі - з її домашнього архіву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus