USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Село Бандери тепер має свій інтернет-сайт

19 Березня 2010 15:38
Запрацював сайт села Старий Угринів, що на Прикарпатті, у якому народився Провідник Організації українських націоналістів Степан Бандера.
Про це повідомляє газета «Анонс Контракт» з посиланням на кураторів сайту.
Як повідомляє ZAXID.NET, на сайті «Бандера-Угринів» розміщено контактну інформацію туристично-інформаційного центру «Батьківщина Бандери», громадського осередку «Бандерія», різноманітні відомості про життя та діяльність Угринівської громади та сіл-побратимів, окрема сторінка присвячена презентації інвестиційної привабливості малої батьківщини Провідника ОУН, детально висвітлюється історія краю, подані матеріали про історико-меморіальний музей Степана Бандери та Угринівський музей імені родини Марчаків.
Проект був підготований громадською організацією «Бандерівське Земляцтво», управлінням туризму Івано-Франківської ОДА та Західноукраїнським ресурсним центром (місто Львів) та завдяки зусиллями працівників Середньоугринівської сільської ради та Калуського бізнес-центру.
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus