USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Селянка виправляє лікарські помилки

3 Червня 2010 14:38
Костоправ Олександра Октисюк із Ратнівщини лікує людей без історій хвороб і рентгенівських знімків.

Про це пише «Сім’я і дім».

Олександра Октисюк з хутора Замучениця перейняла досвід від бабусі-костоправки з сусіднього села.

Жінка лікує защемлення нервів, остеохондрози і сколіози, справляється зі свіжими й задавненими переломами та вивихами, допомагає при ДЦП.

Олександра Октисюк зізнається, що інколи доводиться розрізати гіпс – через горе-ескулапів кістки зростаються неправильно. Стверджує, що до неї приїздять на інвалідних візках, а повертаються додому на своїх ногах.

«Але це за умови, що хворі суворо дотримуються моїх порад. Комусь призначаю п’ять-шість разів приїхати до мене на прийом, комусь – десять. Як кажуть у народі, біді треба вгодити», - каже жінка.

Цілителька згадує, що найменшим її пацієнтом була двотижнева дівчинка. А найстаршим – 80-літній дідусь, якому лікарі, дізнавшись про його вік, відмовилися допомагати.

За понад тридцятилітню практику в неї побувало чи не все місцеве начальство і чимало високих чинів з сусідньої Білорусі.

А плата за лікування у баби Саньки, як називають її місцеві мешканці, - хто що дасть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus